Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Αφού τους έβγαλαν το λάδι , τώρα κοκορεύονται για όσα έπρεπε να είχαν πράξει προ πολλού στους Προμάχους





ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΑΣΟΣ ;




Περιοχές που είχαν ξεχάσει στο αγρόκτημα των Προμάχων , αναγκάστηκαν να θυμηθούν  ΣΤΟΝ Δήμο Αλμωπίας , μετά τα πολλά και δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων . Έτσι τη Δευτέρα  σε πανηγυρικό κλίμα και εκδρομική διάθεση δημοτική κουστωδία με επικεφαλής τον Δήμαρχο μετέβη να απολαύσει από κοντά το έργο που έπρεπε να είχε ολοκληρώσει προ πολλού και να μην ταλαιπωρεί τους κατοίκους των Προμάχων
Σύμφωνα με το δημοτικό ανακοινωθέν , συντηρήθηκαν 2 χιλιόμετρα δρόμου και ταυτόχρονα καθαρίστηκαν οι αρδευτικοί αύλακες στην περιοχή των κερασώνων. Παράλληλα, συντηρήθηκαν αγροτικοί δρόμοι έκτασης πολλών χιλιομέτρων και στο υπόλοιπο αγρόκτημα, κάποιοι από τους οποίους είχαν να καθαριστούν χρόνια (σ.σ.  τα δύο επί δικής τους θητείας)  με αποτέλεσμα να δυσχεράνουν το έργο των αγροτών.
Τις επόμενες μέρες οι συντηρήσεις θα επεκταθούν και στο υπόλοιπο αγροτικό οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα σε σημεία που παρουσιάζουν πολύ άσχημη εικόνα.
 

Στην εκδρομική φιέστα συνόδευαν τον Δήμαρχο  
Ο Αντιδήμαρχος  Χρήστος  Μπάτσης   ο Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ. Χρήστος Δόντσος, το Αντιπρόεδρος ( στην ουσία πρόεδρος) των Λουτρών Δημήτρης Βέσκος  και το Αντιπρόεδρος  της ΔΕΥΑ Γιώργος  Γούδης
Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν συμμετείχε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος έργων Γιάννης Κετικίδης , αντιλαμβανόμενος προφανώς το μέγεθος της γελοιοποίησης μιας τέτοιου είδους παράστασης.  
Ένα θέμα που απασχολεί έντονα υλοτόμους των Προμάχων είναι οι υλοτομίες στο δημοτικό δάσος Προμάχων , οι οποίες έχουν σταματήσει με υπαιτιότητα του Δήμου Αλμωπίας. Μετά τις ενσυνείδητες κοροϊδίες , οι προερχόμενοι από τους Προμάχους δημοτικοί σύμβουλοι έχουν καταπιεί την γλώσσα του και μηχανεύονται νέες παραπλανητικές υποσχέσεις.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)