Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Η νέα διοίκηση του Εδεσσαϊκού





Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Εδεσσαικού. Παρουσία 50 και πλέον τακτικών μελών η απερχόμενη διοίκηση του Μιχάλη Τζέπτιμπη παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς όπου και εγκρίθηκε από το σώμα των μελών.


Παράλληλα ευχαρίστησε τον Κ.Σταυρόπουλο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη συμπαράσταση όλα αυτά τα χρόνια. Ακολούθησαν οι παραιτήσεις των συμβούλων και παράλληλα η εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Όλα τα μέλη ομόφωνα ψήφισαν την πρόταση του νέου προέδρου Πέτρου Πασσαλή ο οποίος ,αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους δήλωσε πως νιώθει μεγάλη ευθύνη που θα υπηρετήσει το σύλλογο του Εδεσσαικού.  Ζήτησε ενότητα και συσπείρωση ενώ έθεσε και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τον πρωταθλητισμό.
Ο Δήμαρχος Δ. Γιάννου ο οποίος αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο δήλωσε ότι θα στηρίξει όσο μπορεί από την πλευρά του την προσπάθεια για την επάνοδο της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίεςΤο νέο διοικητικό συμβούλιο για τα επόμενα δύο χρόνια με πρόεδρο τον Πέτρο Πασσαλή είναι:

Γιάννης Βέττας
Σωτήρης Δραγούμης
Νίκος Κανάνης
Βαγγέλης Μάινος
Κώστας Μαλουμίδης
Θωμάς Μουμτζιδέλης
Αντώνης Ρυσάφης
Νίκος Σεραφείμ
Μιχάλης Τζέπτιμπης
Γιάννης Τρυφωνίδης


Αναπληρωματικά μέλη
Ηλίας Ζαχαριάδης
Λευτέρης Κούτας
Λάζαρος Νησιάγκας
Θανάσης Πατετσίνης
Χρήστος Τσαούσης

Την Τρίτη το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και το πρώτο διοικητικό συμβούλιο για την κατανομή αξιωμάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)