Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Κριτική Δημάρχου Αλμωπίας στη Νέα Δημοκρατία « Να φύγουν όλοι οι παλιοί. »






ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην τοποθέτησή του  στη Νομαρχιακή συνέλευση  της Νέας Δημοκρατίας στη Σκύδρα .

Πέρασε γενεές δεκατέσσερις τη (παλιά ) ΝΔ την οποία  κατηγόρησε  ότι  ευθύνεται για το αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε τους πολίτες για να ψηφίσουν την σημερινή Κυβέρνηση.
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις δικές του άστοχες κινήσεις στον Δήμο Αλμωπίας , αλλά προετοιμάζοντας το έδαφος για την έξοδο των παλιών και την είσοδο νέων  στη Ν.Δ. ,μεταξύ άλλων υποστήριξε  «ότι δεν αρκεί να πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις κομματικών στελεχών και υπάρχουν εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις. Κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στα προσυμβούλια του συνδυασμού στον Δήμο Αλμωπίας  . Υπέδειξε δε με στόμφο  ότι θα πρέπει να υπάρξει ένας ουσιαστικός διάλογος με την ίδια την κοινωνία που υποφέρει.  Επιτέθηκε ευθέως κατά όλων των παλαιών  βουλευτών και πολιτευτών πολιτικών, απαιτώντας  να υπάρξει ανανέωση με νέα πρόσωπα για να πάει μπροστά η παράταξη.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος Αλμωπίας είναι κατά το δοκούν , άλλοτε Νεοδημοκράτης και άλλοτε «Ανεξάρτητος» Πάρα πολλές φορές τάχθηκε αντίθετΑ  και με την συμμετοχή του ως υποψήφιος  ,στις επιλογές του κόμματος . Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθέτησή του προκάλεσε  πολλά γέλια και ειρωνικά σχόλια από τους παριστάμενους


7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΝ ΝΔ ΑΠΕΙΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ , ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΑΝΝΕΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ - ΠΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι νεος δεν ειναι , αλλα περνιεται......χαχαχχαχα
    ας πουμε να φυγει ο Καρασμανης , που τον εκανε μαγκα και σαν υπουργος βοηθησε να εγκριθουν ενα σωρο εργα εκατομυριων....και να μεινει με τον Σηφακη που θα βαλει σε ενα δυο γηπεδα απο εικοσι με τριαντα χιλιαδες ! απλα ηθελε κατι να πει και το ειπε...ερωτηση : ξερει ο αξιοτιμος κυριος Δημαρχος , αν θα μιλαει μαζι του , κανεις απο οσους ζητησε να φυγουν , οταν δεν θα ειναι Δημαρχος ; στην ανωνυμια του οπως πριν θα ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ

    ΕΣΥ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αφου μπινο εισαι πλατανοφυλο, για πια νεα δημοκρατια μιλας, οταν ο συνδιασμος σου ειναι αχταρμας, απο πασοκους, κκε, και οτι βαζει ο νους σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ποιος να παει δημαρχε εσυ ο μπατσης και ο γεωργιου ? Για να κανετε την νεα δημοκρατια μπουρδελ@. Να κανετε την νεα δημοκρατια οπως το δημο αλμωπιας οπου κατι δεν παει καλα ? Εσυ και οι δικοι σου αντιδημαρχοι βγαλατε προεδρο τοπικα μια γλαστρα οπου θα κινουν τα νηματα οι παλιοι. Εχεις το θρασος και λες να φυγουν οι παλιοι ? Οταν εσυ εισαι παλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγά εσύ τσε γκε βαρα του γλυκού νερού..πρόσεξε μην σκισεις κανα καλτσον και έχουμε και άλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)