Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Επιβραβεύει «καλαμποκοκλέφτες» ο Αλμωπός;



Γράφει ο  Α.Α.Π.



Με έκπληξη διάβασα ότι  ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Γιώργος Σαββίδης είναι μέλος στις επιτροπές Ιματισμού και Συντήρησης Αθλητικών εγκαταστάσεων  του Αλμωπού .
Απορώ , όπως πολλοί φίλαθλοι της Αλμωπίας , είχε τόση ανάγκη  ο Αλμωπός ,από τις «υπηρεσίες» του συγκεκριμένου προσώπου , που φέρεται  σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες που ουδέποτε διέψευσε , ότι κατά κόρον έχει εξαπατήσει το δημόσιο , δηλώνοντας εικονικές καλλιέργειες καλαμποκιού και παίρνοντας παράνομες επιδοτήσεις;
Νομίζω ότι αυτή η κίνηση αδικεί την διοίκηση που έχει δείξει άλλο ύφος γραφής και αγωνίζεται να προσεγγίσει την κοινωνία  με εντιμότητα και  διαφορετικό ήθος, ακυρώνει στην πράξει τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι σήμερα. . .
Καλά , αυτός ,δεν έχει  το  φιλότιμο να μην σέρνει στην ανυποληψία έναν ιστορικό σύλλογο,προσπαθώντας να αποκομίσει μια ιδιότυπη κοινωνική ανοχή και  καταξίωση, η Διοίκηση δεν οφείλει να διαφυλάξει τον σύλλογο;
Λυπάμαι που βρίσκομαι στην πραγματικά δύσκολη θέση να το επισημάνω .

Α.Α.Π.

12 σχόλια:

  1. Πιός ειναι ο Α.Α.Π ; Μήπως ειναι αναμάρτητος; πρώτος τό λίθο βαλέτο. Πονάς ε; πονώ πονείς πονώ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΙ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσοι παραβρεθηκαν στην Γ.Σ. του Αλμωπου , ειδαν οτι ο κ.Σαββιδης ηταν προταση του Δημαρχου . Μια διοικηση που ζηταει διευρυνση δεν α[ποκλειει κανεναν , ποσο μαλλον μελος της δημοτικης αρχης που εκει δηλωσε δια του δημαρχου οτι θα ειναι αρωγος . Αλλωστε ο κ.Σαββιδης , ασχετα με οσα αναφερετε και αν ειναι αληθεια δεν τα αμφισβητω , ειναι απο τους τακτικοτερους στην κερκιδα . Η ενσαταση μου λοιπον εχει να κανει με οσα καταλογιζεται στη διοικηση περι εντιμοτητας . Σας καλω να το ανακαλεσετε , οποιος κι αν ειστε , γιατι διαφορετικα ηπροσσεγγιση του τυπου "ακυρωνει τις προσπαθειες της" δεν ειναι δοκιμη . Ουτε η διοικηση εκτελει χρεη εισαγγελεα , ουτε ειναι μετρητης πολιτικης εντιμοτητας . Αστοχια λοιπον κατα τα αλλα αγαπητε κυριε ή κοινη συκοφαντια που τους βαζει ολους σε ενα τσουβαλι . Καλημερα σας , και να παρακολουθειτε την προσπαθεια της ομαδας παντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείτε εκεί στον Αλμωπό να διευρύνετε την διοίκησή σας και με τον τζοχατζόπουλο, τον Μαρινάκη, και κανένα 2-3 από τα Διαβατά. Στο όνομα της διεύρηνσης μη τα ισοπεδώνουμε όλα? Ο άνθρωπος στις πλάτες του Δήμου και των κομμάτων έχτισε περιουσία.. ας βγει να μιλήσει γιατί δεν το κάνει?

      Διαγραφή
    2. ολα οσα γραφει ο 12:35 και οι παρακατω κυριοι , τι σχεση εχουν με τον Αλμωπο ; μηπως εχετε πληροφορηση , αν ο κ.Σαββιδης βαζει χρημα στην ομαδα ; κι αν ναι επειδη λετε οτι ειναι βρωμικο χρημα φταιει η διοικηση του Αλμωπου ; τι ζαβαρακατρανεμια ειναι αυτα ωρε ; ποσταρισε το blog ενα κειμενο ενος συμπολιτη(;) που αφορα στο αν επρεπε να ειναι στη διοικηση του Αλμωπου ο Σαββιδης , και αρχισατε ολοι τα εισαγγελικα , να μιλησει , γιατι δεν μιλαει κτλ....ο Αλμωπος και η διοικηση του που κολλαει ;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ρε α.α.π ουτε το ονομα σου δε γραφεις τον παιζεις κ ξυπνιος.κανε μυνηση στον σαββιδη αν εχεις κωλο και μη μπερδευεις την μπ. . . .α με τη βουρτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πρέπει και ο Σαββίδης να βγεί να μιλήσει? Στην εξουσία του Δήμου είναι, αν είναι ψέματα να βγει και να το πει, δημόσια, αυτός όμως με δελτίο τύπου γιατί κατέχει δημόσιο πόστο.Όσο δεν το κάνει σημαίνει ότι ο Α.νεξάρτητοι Α.γανακτισμένοι Π.ολίτες έχουν δίκιο προς τον Α.γανακτισμένους Π.ολίτες δηλαδή ο κ. Σαββίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιός μιλάει; πιός γράφει ρε παιδιά η μεγαλύτερη κοπριά τις αριδαίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα λαμογια παντα συναλλασονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ωραία λογική απο τον θιγόμενο του συλλογου!!! πλυντηριο λοιπον ο Αλμωπος...
    κι οταν ερθει ο καιρος και βρωμισει το σαπιο,τι θα πειτε; δεν ξεραμε;
    ή μηπως εκεινη την χουλιγκανικη λογικη,οτι πανω απο ολα ειναι ο Αλμωπος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ασφαλως και ηταν προταση του Δημαρχου!!! εδω συνεχιζει να τον κρατα σε εμμισθη θεσμικη θεση(και μαλιστα στην αντιδημαρχια πολιτισμου!!!) παρα την κατακραυγη της τοπικης κοινωνιας για τις δημοσιες συμπεριφορες του,που πολλες απο αυτες ειναι φανερα εκνομες....
    λιγη τσιπα,λιγο φιλοτιμο,τα ευτελισατε ολα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για όσους που κάνουν ότι δεν το ξέρουν, ο Σαββίδης είναι διορισμένος από τον δήμο σε ότι αφορά τον Αλμωπό.. Ήδη παίρνει τηλέφωνα στους προέδρους ομάδων του τοπικού πρωταθλήματος και ρωτάει αν θα κατεβάσουν ομάδα , για παίχτες κλπ. Άρα εκεί στον δήμο τον τρέμουν τον Σαββιδάκο και την γυναίκα του..

      Διαγραφή

(3)