Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Τραγικός ο Δήμαρχος Αλμωπίας στην λαϊκή βραδιά της Δόξας ΕξαπλατάνουΊσως ήταν η χειρότερη βραδιά του Δημάρχου Αλμωπίας η Κυριακάτικη (17-7-2016) στην εκδήλωση της Δόξας Εξαπλατάνου, στο γήπεδο του χωριού.
Στον χαιρετισμό του , τα έβαλε όλα σε ένα σακί . Αθλητισμό και πολιτική. Περισσότερο μίλησε για την πολιτική.
Προφανώς επηρεασμένος από την ελάχιστη παρουσία της δημοτικής αρχής στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων , προσπάθησε να απολογηθεί και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αφού πρώτα τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να τύχει ουσιαστικής συμπαράστασης (δεν διευκρίνισε όμως από ποια δημοτική αρχή) , αναφέρθηκε στα αγροτικά . Δεν ήξερε όμως ακριβώς τι έχει γίνει στον Εξαπλατάνο και διαρκώς έλεγε «νομίζω» . (Νομίζω ότι επισκευάστηκαν δύο ή τρεις γεωτρήσεις, νομίζω ότι  καθαρίστηκαν δύο ή τρεις δρόμοι κλπ. )
Το πλέον απογοητευτικό ήταν ότι ο κόσμος δεν τον χειροκρότησε ούτε τυπικά.

8 σχόλια:

 1. Σε 2 Και κατι χρονια εχουμε εκλογες.. Τελειωσαν πολιτικα. Ο κοσμος τους εμαθε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γεια σου Μπαμπη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. τωρα χουρτσογλου ή πως λέγεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Διαπιστώθηκε ότι στον Εξαπλάτανο δεν υπάρχουν υποτακτικοί και γλείφτες. Δήμαρχε μάλλον βρίσκεις το μάστορά σου και βλεπω δύσκολα να τα αλλάξεις τα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. afou krata akomi to glenti se auto to diskolo xorio pali kala!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΚΑΛΑ ΣΑΜΑΝΔΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΟ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΛΟ ΝΟΜΙΖΩ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

7-21