Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας



 



Συγκεκριμένα χθες (21/9), παρακολούθησε τη 2η Φιλανθρωπική Εκδήλωση Πολιτιστικών Συλλόγων Σκύδρας στο γήπεδο της πόλης. Ο κ. Θεοδωρίδης συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία
υποστήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της Π.Ε. Πέλλας και ευχήθηκε οι δράσεις αυτές να συνεχιστούν. Όπως τόνισε, «η οικονομική ύφεση εξακολουθεί να ταλαιπωρεί πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας και χρειάζεται, τόσο η πολιτεία όσο και η κοινωνία, να αναπτύξουν τα κοινωνικά αντανακλαστικά τους όπως και τα δίκτυα προστασίας και αλληλοϋποστήριξης που δημιουργήθηκαν».
 
Σήμερα (22/9), ο κ. Θεοδωρίδης παραβρέθηκε στην πανήγυρη του Ιερού Ναού της Τοπικής Κοινότητας Άσπρου, Αγίου Φωκά του Κηπουρού και μετείχε στα παραδοσιακά έθιμα που έλαβαν χώρα. Ευχήθηκε σε όλους να έχουν την ευλογία του Αγίου και οι παραγωγές της Πέλλας να ευδοκιμήσουν, παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας με καλές τιμές για τους παραγωγούς.  Ο Άγιος Φωκάς γεννήθηκε και ανατράφηκε στην μεγαλούπολη Σινώπι, κοντά στην Μαύρη θάλασσα. Από νέος εξοικονομούσε τα απαραίτητα από τον κήπο του, που φρόντιζε και καλλιεργούσε ενώ είναι γνωστός και ως ο φιλόξενος Άγιος καθώς συνήθιζε να φιλοξενεί και να περιθάλπει ταξιδιώτες αλλά και φτωχούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)