Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Μάρκος Μπόλαρης στην Πέλλα το Σάββατο



 
Ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων, Μπόλαρης Μάρκος θα παραβρεθεί στον Ν. Πέλλας το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους Δημάρχους Σκύδρας και Αλμωπίας, καθώς και με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης , Πέλλης και Αλμωπίας. Επίσης το πρόγραμμα του περιλαμβάνει συσκέψεις με φορείς, παραγωγούς και συνεταιρισμούς.
Το βράδυ ώρα 7.00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο Κέντρο των καταρρακτών και έπειτα στις 7.30 θα ακολουθήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας με θέμα « Το κυβερνητικό έργο ΣΥ.ΡΙΖ.Α  20 Σεπτεμβρίου- Ένας χρόνος διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α». Θα παραστεί ο Συντονιστής Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κώστας Γκοντίνος.

3 σχόλια:

  1. Κύριε Μπόλαρη σας ψήφισα ως υποψήφιο Περιφερειάρχη, επειδή ήσασταν βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πίστευα ότι είστε ένας σοβαρός και αξιοπρεπής πολιτικός. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είστε ένας σαλτιμπάνγκος της πολιτικής. Γιατί πως μπορεί να εξηγηθεί η μεταπήδηση σας σε αυτό το αριστερό μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ. Και μάλιστα πετύχατε τζακ ποτ, στη λίστα του Σεπτέμβρη πάνω από τους εκλεγμένους και αμέσως αναπληρωτής υπουργός. Το τίμημα της μεταγραφικής σας μεταπήδησης ήταν πιο ακριβό από αυτό του Ρονάλντο.
    Τώρα όμως κύριε Μπόλαρη γιατί μιλάτε για έναν χρόνο διακυβέρνησης, όταν έχετε σχεδόν 2 χρόνια στην κυβέρνηση. Ξεχάσατε την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου του 15; Ξεχάσατε που διαλύσατε τα πάντα; Που οδηγήσατε τη χώρα στα βράχια; Και αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι που σήκωσαν το βάρος, γιατί διαφορετικά θα πέφταμε στο γκρεμό --- που για μένα κακώς κάκιστα έπρεπε να σας αφήσουν μόνους, θα είχατε εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη, δεν θα τολμούσατε να κυκλοφορήσετε, θα φεύγατε την ίδια βραδιά με ελικόπτερα – θα σχηματιζόταν κυβέρνηση εθνικής ενότητας και θα πηγαίναμε ομαλά σε εκλογές.
    Και η χώρα σήμερα θα βρισκόταν σε κανονικότητα, χωρίς τις ιδεοληψίες σας και τις αυταπάτες σας και να μας πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ας όψονται οι σύντροφοί μου που ακόμη έχουν την τσίμπλα στο μάτι και ακόμη σας στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μάρθα Βούρτση ΠΑΣΟΚ ήταν; χαχαχα, και πολύ κλάμα η.. κυρία!!!

      Διαγραφή
  2. Ως γνήσιος δημοκράτης και ανήσυχος πολιτικά θα παρευρεθώ στην ανοικτή εκδήλωση-ενημέρωση των υπουργών. Ελπίζω να ακούσω αυτό που πρέπει από αυτούς και όχι για τον τίτλο που βάλατε. Είναι μεγάλη στιγμή δοθείσης ευκαιρίας οι δύο αυτοί υπουργοί να μας ενημερώσουν για τα θετικά στοιχεία του κυβερνητικού έργου του ΠΑΣΟΚ, για το οποίο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν, έναντι ημών των απλών - χαζών πολιτών και όταν περάσουν λίγα χρόνια να αναφερθούν και στο έργο του ΣΥΡΙΖΑ (ΠΑΣΟΚ+*). Σας πληροφορώ ότι θα είμαι στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας και παροτρύνω να πάμε όσο γίνεται περισσότεροι πολίτες για να έχει επιτυχία η εκδήλωση, για το καλό των πολιτών και όχι των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)