Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ» πρώτος σε όλη την Πέλλα στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας .Συγχαρητήρια   του Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας « Η ΕΝΩΣΗ» στον  Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη,
     Αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε τον κύριο Γιάννη Σηφάκη, Βουλευτή Πέλλας για την βοήθεια του στην οργάνωση των Ομάδων Παραγωγών και των Συνεταιρισμών της Πέλλας. Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής  ήταν η εκκίνηση ένταξης και της Πέλλας στο πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας ευπαθών ομάδων, πρόγραμμα που βοηθά και τις ευπαθείς ομάδες να απολαύσουν δωρεάν τα ποιοτικά προϊόντα της Πέλλας αλλά και να απορροφηθούν σημαντικές ποσότητες αγροτικών προϊόντων με θετική επίπτωση στην αγροτική οικονομία της περιοχής μας.
Ήδη ο Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας, πρώτος από όλη την Πέλλα, έστειλε δαμάσκηνα στην Κρήτη και στην Αθήνα. Συνεχίζουμε για φέτος και ετοιμαζόμαστε για πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος του χρόνου.
Οι αγρότες της Πέλλας οργανωμένοι μπορούν να πετύχουν πολλά. Θέλουμε τους βουλευτές μας μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και για αυτό επαινούμε την πρωτοπόρα προσπάθεια του Γιάννη Σηφάκη.
 Για τον Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας «Η ΕΝΩΣΗ»
              Ο Πρόεδρος
          Παντελής  Μπερμπέρης

1 σχόλιο:

7-21