Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κάηκε ηλεκτρικός πίνακας στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας





Η μνημειώδης αδιαφορία των υπεύθυνων του Δήμου Αλμωπίας
 για το κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας ,είχε –ευτυχώς-ως αποτέλεσμα  να καεί ηλεκτρικός πίνακας . Εδώ και ένα χρόνο όλοι ενήμεροι για τα νερά που μπάζουν από την στέγη  και στον χώρο όπου βρίσκονται οι ηλεκτρικοί πίνακες . Έτσι την Παρασκευή από τα νερά της βροχής , βραχυκύκλωσε  ο ένας πίνακας και κάηκε ολοσχερώς . Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο , να πάνε ηλεκτρολόγοι  του Δήμου να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Μάλιστα , σύμφωνα με πληροφορίες , άνθρωποι του Δήμου φέροντα να ζητούσαν χρήματα από συλλόγους για να πληρώσουν τις ζημιές.
Στο μεταξύ πληθαίνουν οι καταγγελίες κατά του αρμόδιου Αντιδημάρχου, ότι με την ανοχή του , αίθουσα του Γυμναστηρίου που παραχωρήθηκε σε Σύλλογο , χρησιμοποιείται  από άτομο , ως ιδιωτική επιχείρηση , αφού παίρνει συνδρομές από αυτούς που αθλεί.

2 σχόλια:

  1. Αυτο δεν ειναι δημαρχειο ειναι γουρουνοστασιο δημαρχε ξυπνα εισαι ναρκομενος μαζι και ολοι του δημαρχειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς κ. Δήμαρχε είστε η μοναδική περίπτωση, όπου με την ανοχή σας και την συνεργασία σας με αντιδήμαρχο υβριστή του Καραμανλή και αμφιβόλου ποιότητας άνθρωπο, να ιδιοποιούνται ιδιωτικοί σύλλογοι και να κάνουν "κονόμα' τον χώρο του δημοτικού γυμναστηρίου. ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)