Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ο ψεύτης και ο κλέφτης ,τον πρώτο χρόνο χαίρονται



ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ  Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΗΣ

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΤΗΣ


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αποδείχτηκε περίτρανα ότι είναι συστηματικά και από δόλο ψεύτης. Αυτό πλέον δεν χωρά αμφιβολία.. Η αναξιοπιστία του είναι δεδομένη.
Μετά τις δακρύβρεχτες καταγγελίες του περί εκβιασμών   του  από μερίδα του τοπικού τύπου, οι οποίες έπεσαν στο κενό, επανήλθε ξανά στο προσκήνιο με νέα ψέματα.
Τη Πέμπτη ,ισχυρίστηκε στη γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας των Λουτρών Πόζαρ , ότι όσοι ανταποκρίθηκαν , πήραν διαφήμιση.
Ανταποκρίθηκαν άραγε σε τι;
Ο Πρόεδρος των Λουτρών , οφείλει να εξηγήσει στον κόσμο, όχι στα ΜΜΕ,  με ποιον τρόπο έγινε η πρόσκληση , για την προβολή των Λουτρών 

-Έστειλε επιστολές;
-Πήρε ο ίδιος τηλέφωνο
-Ανέθεσε να το κάνουν οι συνεργάτες του;
 - Είχε προσωπικές συναντήσεις κρυφά από  Δ.Σ. "ΜΑΡΙΟΝΈΤΤΑ";

Από τον πρώτο πολίτη του τόπου θα περίμενε κανείς να έχει θάρρος και σθένος να πει ακριβώς με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή.
Ακόμα και να παραδεχτεί ότι όσοι δεν τον λιβανίζουν , είναι απέναντί του. Αυτό θα ήταν πιο αντρίκιο και έντιμο.
Φοβάται όμως μην τον τσιμπήσει η Δικαιοσύνη , γιατί δεν διαχειρίζεται δικά του χρήματα. Δίνει δε την εντύπωση ότι είναι  τόσο χέστης και θρασύδειλος , που δεν μπορεί να το παραδεχτεί δημόσια .
Πείτε λοιπόν στον κόσμο Δήμαρχε  τις διαδικασίες και τον τρόπο ανταπόκρισης  των Μέσων .
Ο Δήμαρχος όμως είναι και τελείως ανόητος. Με την θέση του αυτή καταρρίπτει, τις προηγούμενες θεωρίες περί εκβιασμών και κυνηγητών .
Για ποιο λόγο η μερίδα του τύπου που , όπως ισχυρίζεται τον εκβιάζει, για ίδιον όφελος , δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή του να πάρει διαφήμιση;

6 σχόλια:

  1. Ας μας πει με τι μαρκα χαρτι σκουπιζετε οταν χεζει για να αγοραζουμε ολοι το ιδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα και εσύ κύριε σαμαντη γράψε κανα καλό λόγο βγαλτον καμία καλή φωτογραφία γίνε λίγο φλουφλις και ο καλός μας φασιστοδημαρχος θα σε ανταμείψει...ίσως σου δώσει και ένα δημοτικό αυτοκίνητο να οδηγήσεις και εσύ κάποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο ωσ ανω τιτλοσ δεν ισχυει.μερικοι χαιρονται πολλα πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν λέει, όσοι ανταποκρίθηκαν, εννοεί όσοι τον γλύφουν και όχι όσοι του κάνουν κριτική. Ξέρεις νφίλε μου, καλό είναι να ταίζεις αυτούς που σε γλύφουν, αυτούς όμως που σε γαυγίζουν πρέπει να τους υπολογίζεις προσέχεις περισσότερο, γιατί δεν θα σου χαριστούν ποτέ. Εξάλλου όσα σου καταλογίζουν πρέπει να τα θεραπεύσεις, για να κερδίζεις σε βάρος αυτών που σε κρίνουν, για να τους αποστομώνεις (αν μπορείς). Και έτσι όλα δείχνουν, οτι και αυτός, θα είναι ένας δήμαρχος που θα κάνει, μόνο μιά θητεία και μετά στο σπίτι του ή στο βουλευτιλίκι αν έχει μπάρμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαμάνδη δεν κάνεις φημοσιογραφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι παιρνει δυο μισθους; Εχει δυο καρπουζια στην ιδια μασχαλη; Η παππας η ζευγας. Ας διαλεξει.Καλη φωτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)