Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Με το μάτι και άλλων

 

 Τι έγραψαν και άλλα τοπικά ΜΜΕ για την συνέλευση μετόχων της εταιρίας των Λουτρών

 

 

 

 

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ...

2016-09-10 09:40
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ... ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!
Εντύπωση προκάλεσε η πρόταση και η επιμονή του Προεδρείου να ορίσουν χρόνο ομιλίας κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Λαβών μάλιστα υπόψιν ότι η συνέλευση γίνεται μία φορά τον χρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι θα ειπωθούν πολλά, αντέδρασε μερίδα των μετόχων. Τελικά τέθηκε σε ψηφοφορία η πρόταση του Προεδρείου για 3+1 λεπτά!! και η οποία πέρασε κατά πλειοψηφία. Χαριτολογώντας μάλιστα ο Χουρσόγλου, πρότεινε να μιλήσει ο Πρόεδρος 24 ώρες, οι μέτοχοι από 18 ώρες και ο ίδιος για 1 λεπτό!!

''ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ'' ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!!
Λίγο έλειψε να δημιουργηθεί επεισόδιο μεταξύ του Χουρσόγλου Χρήστου και του Τσιμτσιρίδη Γιώργου, όταν ο δεύτερος παρατήρησε έντονα τον πρώτο, λέγοντάς του : ‘’ Μη μου κλείνεις εμένα το μάτι. Δεν είμαι γκομενίτσα σου’’. Το συμβάν διέψευσε ο Χουρσόγλου Χρήστος, λέγοντας ότι ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο, συμπληρώνοντας δεικτικά  ότι ‘’ Μπορεί και να το έκανα αν ήσουν καμία ωραία γυναίκα’’!!  Λέτε να έχουμε κρούσματα σεξουαλικής παρενόχλησης και μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!!
Εύλογα και έντονα διαμαρτυρήθηκαν αρχικά ο Πασόης Δημήτρης και ο Χουρσόγλου Χρήστος, και στην συνέχεια και οι υπόλοιποι μέτοχοι, γιατί έλαβαν στα χέρια τους λίγα λεπτά πριν τη συνέλευση τις οικονομικές καταστάσεις και τον ισολογισμό από την λογίστρια της επιχείρησης, από τους οποίους ζητείτο η έγκριση χωρίς καν να προλάβουν να τον μελετήσουν. Η απάντηση που δόθηκε από την πλευρά του Προεδρείου ήταν ότι οι καταστάσεις υπήρχαν κατά τη συνεδρίαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου την 31-8-2016 και όποιος ήθελε μπορούσε να τις προμηθευτεί!!
Ο ''ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ'' ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ!
Σιβυλλική απάντηση έδωσε ο Πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Μπίνος Δημήτρης, όταν σε ερώτηση του Χουρσόγλου Χρήστου για τον προσωπικό του φωτογράφο, ο οποίος οδηγεί το υπηρεσιακό όχημα του δήμου κλπ θέματα, απάντησε ότι ‘’ υπάρχουν και άνθρωποι που μας αγαπάνε, κάνοντας πράξη την αγάπη αυτή. Μας βοηθούν από αγάπη’’!
Ερώτηση αφελούς δημότη: Το ίδιο πράττει άραγε και σε άλλες περιπτώσεις  ο παραπάνω καλός Σαμαρείτης!!
Ρεπορτάζ By Sakis


2 σχόλια:

  1. Καλά το Μπίνος νειους σεισμός να γίνει θα πει ότι φτιάχνει καφέ ο γείτονας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΕΙΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΌΡΕΙ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΚΛΊΜΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΚΌΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΈΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΒΈΒΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)