Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

Οι άθλιοι της Αλμωπίας συνεχίζουν τους άθλους τους


 

ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

 

 

 




Σταθεροί και πιστοί στις αρχές τους , οι του "Δημαρχιακού μεγάλου οίκου"  συνεχίζουν το ίδιο τροπάρι. Ο πολύ καλός, ομολογουμένως του ,εκ συζύγου πολυεκατομυριούχου  δημάρχου Αλμωπίας ,φωτογράφος, διαπρέπει στο είδος του και του αξίζουν συγχαρητήρια. Στο άλλο το σπορ όμως ,της επικοινωνίας και της δημοσιογραφίας ,έχει μαύρα μεσάνυχτα. Δικαίωμα του βέβαια. Όπως και δικαίωμα αυτών που τον χρησιμοποιούν

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

Οι πανάσχετοι που διοικούν την Αλμωπία μπέρδεψαν τα μπούτια τους . 

Άλλο συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου και άλλο γενική συνέλευση των μετόχων της Μονομετοχικής Εταιρίας των Λουτρών Πόζαρ. Τι δεν καταλαβαίνουν; Είναι τόσο δύσκολο;

Τηρούνται διαφορετικές διαδικασίες . Ποιος κανονισμός και τρίχες κατσαρές. Αυτά μόνο ακραία φασιστικά στοιχεία τα σκαρφίζονται. Και είναι κρίμα που ένας δημοκρατικός άνθρωπος , ο Σίμος Σωτηριάδης , δέχτηκε να γίνει ρόμπα και να παίξει τον ρόλο του ακροφασίστα προέδρου.

 

  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΗΜΑ 

 

Γράφουν λοιπόν στο όργανό τους:

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2016


Σαμποτάρουν τον έμπειρο αυτοδιοικητικό! Του στερούν το δικαίωμα να μιλάει όσες ώρες θέλει!

Πραγματοποίησε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύσκεψη σε γνωστό… δημοσιογραφικό οίκο, ώστε να διαμορφώσει –για άλλη μια φορά ανεπιτυχώς- την ατζέντα της τοπικής επικαιρότητας παρέα με τον προσωπικό του δημοσιογράφο{;;;}

Διαμαρτυρόμενος και… μαινόμενος αποχώρησε από την Γενική Συνέλευση των Λουτρών, μένοντας πιστός στην προσφιλή του τακτική «ήλθα, είπα και απήλθα» ο κατ’ επίφαση ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστο Χουρσόγλου.

Και αυτό διότι τηρήθηκε ο κανονισμός (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) και δεν του δόθηκε άπειρος χρόνος για να ασκήσει τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα.

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ίδιος διαμαρτυρόμενος, «δεν πρόλαβα να μπω στην ουσία». Και πώς να προλάβει άλλωστε, όταν το μοναδικό θέμα που τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι η… εξόντωση των ΜΜΕ που δεν είναι δικά του «φερέφωνα».

Για άλλη μια φορά λοιπόν αναφέρθηκε στον… «προσωπικό φωτογράφο του Δημάρχου», αφήνοντας την ουσία της Γενικής Συνέλευσης σε αυτήν που την κατέχουν.

Βέβαια, αμέσως μετά πραγματοποίησε σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σύσκεψη σε γνωστό… δημοσιογραφικό οίκο, ώστε να διαμορφώσει –για άλλη μια φορά ανεπιτυχώς- την ατζέντα της τοπικής επικαιρότητας παρέα με τον προσωπικό του δημοσιογράφο{;;;}.


σ.σ. ΜΗΝ ΧΟΛΟΣΚΑΤΕ  ΔΗΜΟ -ΔΊΑΙΤΟΙ ,ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΟΙ  ΚΑΙ  ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΣΚΟΙ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ  ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ. ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ  ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΑΜΟΙΒΗ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΤΕ Ο ΟΙΚΟΣ  ΣΑΣ  ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΙ . ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΡΩΤΑ ΣΑΣ.



Πάντως αξίζει να σημειώσουμε ότι την παρουσίαση του απολογισμού από τον Δήμαρχο, την παρακολούθησε με μεγάλη προσοχή…

1 σχόλιο:

  1. Φωνη βοοντος εν τη ερημω. Κατεβα Χρηστο για δημαρχος να απαλαγουμε απο τους ανικανους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)