Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΣ Έδεσσας – ΑΟΚ Βέροιας 60-78



Δεύτερη στην σειρά ήττα για τον ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς ηττήθηκε από τον ΑΟΚ Βέροιας με 60-78. Η ομάδα της Έδεσσας παρουσιάστηκε «μουδιασμένη» στο ξεκίνημα του αγώνα, με αποτέλεσμα ο ΑΟΚ να πάρει μεγάλο προβάδισμα και να βάλει τις βάσεις για την τελική του επικράτηση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΓΑΣ να αιφνιδιάζεται και γρήγορα να μένει πίσω στο σκορ. Από τον ΓΑΣ ο Βεκόπουλος προσπαθούσε στην επίθεση έχοντας δυο εύστοχα τρίποντα σε αυτό το διάστημα, αλλά δυστυχώς κανένα συμπαραστάτη, καθώς η πίεση που άσκησαν οι περιφερειακοί παίκτες του ΑΟΚ ήταν μεγάλη. Αντίθετα η ομάδα της Βέροιας με τους Γιανουζάκο και Λέφα να βρίσκουν τον δρόμο προς το καλάθι, κατάφερε να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενη με 9-20.
Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ προσπάθησε κυρίως με τον Χαραλαμπίδη που πέτυχε 10 συνεχόμενους πόντους να «κατεβάσει» την διαφορά αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί οι Γιανουζάκος, Λέφας και Τρομπούκης, έβρισκαν τρόπο να φτάνουν στο καλάθι. Το ημίχρονο βρήκε τον ΑΟΚ μπροστά στο σκορ 26-37.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας συνεχίστηκε στο ίδιο ρυθμό, με τον ΓΑΣ να κάνει την τελευταία του προσπάθεια να μειώσει το σκορ, περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του. Με σκορ 58-68, ο ΓΑΣ δεν μπόρεσε να  εκμεταλλευτεί τα συνεχόμενα λάθη της ομάδας της Βέροιας, καθώς ήταν άστοχος στις επιθέσεις που επιχείρησε, με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί το τελικό 60-78 υπέρ του ΑΟΚ Βέροιας.
Εξαιρετική η παρουσία της ομάδας της Βέροιας, που με άξονα τον πολύπειρο Γιαννουζάκο που εκτελούσε αλλά και οργάνωνε, επέβαλε τον ρυθμό της και έφτασε σε μια άνετη νίκη.
Διαιτητές: Παπαγεωργίου – Εκίζογλου.
Τα δεκάλεπτα: 9-20, 26-37 (ημιχ), 45-57, 60-78 τελικό.
ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Λούσης) Μποζίνης 2, Γεωργιάδης 3(1), Βεκόπουλος 12(4), Λούσης 6(2),  Δημητρόπουλος 9, Μπίκου, Χαραλαμπίδης 15, Μαλιάρης 4, Δοδόπουλος 9
ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τούσας) Τρομπούκης 14, Ουσουλτζόγλου 2, Χρυσάφης, Γκανάς 7, Στεργιούλας 1, Πάππου, Καπνάς 5, Τυριακίδης 5(1), Λέφας 15(1), Γκεκόπουλος 2, Γιαννουζάκος 27(3),.

Το Σάββατο 5/11 στις 18:00 το απόγευμα, ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει τον Βατανιακό εκτός έδρας, και θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)