Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Περίεργη δήλωση του προέδρου της Τ.Κ. Εξαπλατάνου. Κάθε άλλη άποψη διχάζει το χωριό




Σε λίγο θα μαστιγώνουν στη Κεντρική πλατεία όσους διαμαρτύρονται επειδή δεν έγινε η παρέλαση στον Εξαπλάτανο    


Αντί να εξηγήσουν τη περασμένη  Παρασκευή ανήμερα της επετείου του ΟΧΙ ,   στους γονείς των μαθητών αλλά και τους κατοίκους για ποιο λόγο ματαιώθηκε η παρέλαση , όπως θα ήταν φυσικό και αναμενόμενο, μετά την καθολική σχεδόν διαμαρτυρία, ο πρόεδρος της  τοπικής κοινότητας Εξαπλατάνου, ξεκαθαρίζει τη κατάσταση. Αν αληθεύουν οι δηλώσεις που φέρεται να έκανε  σε μερίδα του τύπου , που αποσιώπησε το γεγονός, την απόφαση  την  πήραν οι Διευθυντές των σχολείων .
Καλή ή κακή δεν έχει σημασία. Ασφαλώς θα είχαν τους λόγους τους.
Δεν θα μπορούσαν όμως να το εξηγήσουν ; Τόσο δύσκολο ήταν;
Από την άλλη ο Πρόεδρος δυστυχώς , όπως προκύπτει από την δήλωσε που φέρεται να έκανε,το μόνο για το οποίο νοιάζεται είναι να μην του επιρίψουν ευθύνες

«Μόνο θλίψη μου προκαλεί το γεγονός ότι κάποιοι '' ανωνυμοι '' προσπαθούν να μου καταλογισουν το γεγονός της μη διεξαγωγής της παρελασης, της 28ης Οκτωβρίου στην Κοινότητα μας. Λόγω των καιρικών συνθηκών, πάρθηκε η απόφαση της μη διεξαγωγής από τους Διευθυντές των σχολείων μας, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για τα παιδιά που παρελαυνουν. Σε κανένα κανονισμό δεν ορίζεται ότι η διεξαγωγή ή μη μιας παρελασης είναι αρμοδιότητα του προέδρου.», αναφέρει.
Αυτό κατάλαβε ο πρόεδρος; Ας ξαναδιαβάζει τα σχόλια .
Και συνεχίζει:
«Δείχνω απόλυτη κατανόηση στους γονείς των μαθητών που ήθελαν να πραγματοποιηθεί η παρέλαση και να καμαρώσουν τα παιδιά τους.
Λυπάμαι ειλικρινά που κάποιοι εκμεταλλευόμενοι μια εθνική μας εορτή προσπαθούν να προωθήσουν είτε μικροπολιτικά είτε προσωπικά συμφέροντα.¨»
Προφανώς στραβός είναι ο γυαλός και όχι όσοι συναρμενίζουν μαζί του.




Και το τελευταίο και άκρως επικίνδυνο είναι η άποψη που με την οποία κλείνει την φερόμενη δήλωσή του

« Ο λόγος που δεν θέλω να δοθεί συνέχεια σε αυτόν τον παραλογισμό, είναι ότι θέλω να μας βλέπω σαν τοπική κοινωνία ενωμένους και ισχυρούς.»

Δηλαδή κ. Πρόεδρε όποιος έχει άλλη άποψη και την εκφράζει δημόσια είναι παραλογισμός και δεν θέλει την τοπική κοινωνία ενωμένη και ισχυρή;
Μα τι ολοκληρωτικές απόψεις είναι αυτές;

2 σχόλια:

  1. http://www.pozarnews.gr/2016/11/40.html#links
    Νίκος Χατζηανδρέου : !!! Οι κουκούλες του 40 υπάρχουν και σήμερα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμανδη είσαι ηληθιος ρε βλακα. Τον Νίκο τον πρόεδρο μας δεν μπορείς να τον πιάσεις σε τίποτα. .μια τρίχα από τα αρχιδια του είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)