Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Πέφτει στα πόδια του Δ. Βέσκου ο Δήμαρχος Αλμωπίας , αλλά αυτός δεν ενδίδει



Αντιλαμβανόμενος την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται και στην οποία αυτοπαγιδεύθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας προσπαθεί να βρει σανίδα σωτηρίας.
  Η απομάκρυνση του Δ. Βέσκου και το γεγονός ότι δεν δόθηκε ουσιαστικά καμιά έστω πειστική εξήγηση για τα μάτια του κόσμου μεγάλωσε τα ερωτηματικά  και δημιούργησε πληθώρα σεναρίων και εικασιών .
Σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες  που διέρρευσαν, άγνωστο για ποιο λόγο ,από το περιβάλλον του προσωπικού φωτογράφου του Δημάρχου, διαδραματίστηκαν αρκετά ευτράπελα την μέρα που πανηγύριζαν οι Πρόμαχοι.
Μετά την Θεία Λειτουργία ο Δήμαρχος για να σπάσει τον πάγο με τον Δημήτρη Βέσκο ζήτησε να κεράσει ως εορτάζων  (του Αγίου Δημτριόυ γαρ), κάτι που δεν αρνήθηκε και παρήγγειλε ένα μπουκάλι  Ουίσκι. Αργότερα όταν έμειναν μόνοι οι τρεις ,δηλ. ο Δήμαρχος , ο Δ. Βέσκος  και ο προσωπικός φωτογράφος του δημαρχου, ο Δήμαρχος προσπάθησε να τον ξαναφέρει κοντά του.
Του υπενθύμισε πόσο τον αγαπάει και τον εκτιμάει και να συνεχίσουν  ξανά στον ίδιο δρόμο. Ο Δ. Βέσκος απέκλεισε κάτι τέτοιο και ότι είναι αδύνατο οι δρόμοι τους να έχουν ίδια κατεύθυνση , γιατί η διαφορά απόψεων αντιλήψεων και λειτουργιών  είναι τεράστια. Στην συνέχεια , πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν από το περιβάλλον του προσωπικού φωτογράφου του Δημάρχου, μπήκαν στο αυτοκίνητο του Αντιδημάρχου ,  για να συζητήσουν μόνο οι δυο τους  (ίσως αυτό εξόργισε τον προσωπικό φωτογράφο)
αλλά η συνομιλία ήταν σύντομη και άκαρπη, καθώς ο Δ. Βέσκος ήταν σαφής και αμετακίνητος στις θέσεις του.


7 σχόλια:

  1. Ήρθε η ώρα να φεύγει η σαλωμη η κυρά λουλου...δημαρχε απεγκλωβισου τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολο χαζομαρες γραφεις πια ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζυγιστηκε, μετρήθηκε, και βρέθηκε λειψος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δήμαρχε ξεφορτώθηκες το βαρίδιο. Μην κάνεις το λάθος και τον ξαναπλησιάσεις. Έναν χάνεις δέκα κερδίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα.....εχεις ξανα ασχοληθει με πολιτικη ή έτσι σκέφτηκες να γράψω μια μ@@@@@ να περασει η ώρα ;

      Διαγραφή
  5. Αλλαξαμε στρατοπεδα γραφης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)