Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Έκρηξη Γιάννη Ρώσση



 Αρνήθηκε την Αντιπροεδρία των Λουτρών Πόζαρ

Εκρηκτικό ήταν το ξέσπασμα του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Ρώσση  στην πρόταση του Δημάρχου να τον κάνει Αντιπρόεδρο στην Επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ.
Ο   Γιάννης Ρώσσης που είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και επί θητείας Χρήστου Μπίνου, χαμηλών τόνων με έναν δικό του τρόπο αντιμετώπισης της τοπικής αυτοδιοίκησης , εκνευρίστηκε με την στάση του Δημάρχου απέναντί του. Θεώρησε προσβλητική  για τους αγώνες και τις μάχες που δίνει μια τέτοια πρόταση.
Μάλιστα φέρεται να άφησε σύξυλο και στα κρύα του Λουτρού  τον Δήμαρχο , αποχωρώντας επιδεικτικά.


Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ 



Περί ανέμων και υδάτων φέρεται να ήταν η συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος και με τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ Κ. Ζαχαριάδη. Επί ώρα τύρβαζε περί άλλων , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.  Ο  Κ. Ζαχαριάδης  διεμήνυσε στον Δήμαρχο  ότι την μέρα εκείνη  είχε να ασχοληθεί με  σοβαρότερα θέματα από τους ανέμους και τα …ύδατα . Του υπενθύμισε ότι γνωρίζει ποιος είναι και μπορεί να  πάρει όποιες αποφάσεις θέλει. 





ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ
Η δυσαρέσκεια στον συνδυασμό του Δημάρχου Αλμωπίας φαίνεται να μεγαλώνει πλέον . Η διατήρηση  και ουσιαστικά αναβάθμιση του Στέφανου Αβραμίκα, δημιούργησε αυτόματα επιτυχημένους και αποτυχημένους Αντιδημάρχους.
Η μέχρι τώρα πρόθεσή του να μην ακουμπήσει τους κοντινούς του συγγενείς , Αντιδήμαρχο Γ. Τσιμτσιρίδη  και τον ανιψιό του  πρόεδρο της ΔΕΥΑ,  έχει φέρει δυσπιστίες , δυσαρέσκειες  και καχυποψίες στον συνδυασμό του. .
Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση ότι φέρνουν και γκρίνιες. Αυτό που συμβαίνει όμως στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας μάλλον δεν έχει προηγούμενο.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή από ότι καταλάβαμε τους άλλους δεν θα τους αλλάξει γιατί είναι και πολύ επιτυχημένοι; Δηλαδή ο συνδυασμός τους έχει όλο και όλο πέντε ικανούς; Όλοι οι άλλοι σύμβουλοι είναι απλά εκεί μόνο για να ψηφίζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρέ ο Δήμαρχος θέλει άλλαγμα όχι οι αντιδήμαρχοι…………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΠΑ ΡΕ... Ο ΡΩΣΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ???? ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ... ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Ο,ΤΙ ΜΙΛΑΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και τον ζαχαριαδη να δουμε και να τρελαθουμε θα κυκλοφοραμε με καπελο αναποδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)