Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αποκαθιστούν στον Δήμο Αλμωπίας μόνοι τους τα προβλήματα ευθύνης της Περιφρερειακής Ενότητας








 ΓΙΑΤΙ   "ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ" ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ;
ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Είδαν απόειδαν στον Δήμο Αλμωπίας , όπως όλα δείχνουν , ότι η Περιφερειακή Ενότητα δεν κάνει τίποτα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο , που είναι δική της ευθύνη  και τακτοποιούν μόνοι τους τα προβλήματα .
Προφανώς η αγανάκτησή τους μεγάλωσε ακόμα περισσότερο αφού εικάζεται ότι από το ποσό των 500 χιλ. ευρώ που σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις   που διατέθηκε για την αποκατάσταση τέτοιων προβλημάτων και διαγραμμίσεων ,στον Δήμο Αλμωπίας  δε δόθηκε τίποτα.   
Σύμφωνα με επίσημα δελτία τύπου  γίνεται γνωστό ότι τη Πέμπτη 24-11-2016
ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου, Σαρακηνών –Κορυφής  ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα προβλήματα που εδώ και χρόνια ταλαιπωρούσαν τους κατοίκους των ακριτικών αυτών οικισμών του Δήμου .

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Έργων βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες και παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των εργασιών, οι οποίες υλοποιούνται στα πλαίσια του Τεχνικού Προγράμματος 2016 και σε συνεργασία με την ΔΕΥΑ.


ΣΕ ΔΕΛΤΊΟ ΤΎΠΟΥ 

ΤΗΝ Τετάρτη 23-11-2016αναφέρεται ότι
ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού των επαρχιακών οδών της Ανατολικής Αλμωπίας.
Συγκεκριμένα, τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας καθάρισαν κλαδιά, χόρτα και μπάζα στις Επαρχιακές Οδούς 

Εξαπλατάνου – Ριζοχωρίου – Φιλώτειας – Αρχαγγέλου,


 Εξαπλατάνου – Κωνσταντίας – Φούστανης,



 Εξαπλατάνου – Θεοδωρακείου, 


Εξαπλατάνου – Χρυσής – Ξιφιανής.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται με στόχο να γίνουν πιο ασφαλείς οι δρόμοι και να υπάρχει επαρκής ορατότητα για τους οδηγούς.  

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έκανε την εξής δήλωση:
«Ο καθαρισμός των δρόμων από κλαδιά, χόρτα και μπάζα είναι πολύ σημαντικός, καθώς στοχεύει στην οδική ασφάλεια. Οι συγκεκριμένες εργασίες θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη έκταση του Δήμου Αλμωπίας. Τέτοιες παρεμβάσεις βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και γι’ αυτό συγχαίρω τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και συνεργάτη μου Στέφανο Αβραμίκα για τον ορθό προγραμματισμό, καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Ανατολικής Αλμωπίας και επίσης συνεργάτη μου Γιώργο Γούδη, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα και έχει δείξει ιδιαίτερα θετικά δείγματα καθώς νοιάζεται πραγματικά για τον τομέα ευθύνης του και συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των εργασιών. Τέλος, συγχαίρω τους υπαλλήλους του εργοταξίου που εργάζονται με ζήλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

2 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
    ΣΤΗΝ ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ ΙΝΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΔΙΟΩΡΘΩΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ αντιγραφη επεσε τελικα και συ μονο aridaianews διαβαζεις μπαγασακο
    Κοιτα να δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)