Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Διαστρέβλωσαν την πρόταση του Χ. Χουρσόγλου για το κόστος συνδέσεων με το αποχετευτικό δίκτυο




ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα συμβαίνουν σε  τοπικά ηλεκτρονικά  μέσα κοινωνικής δικτύωσης που πρόσκεινται στον Δήμαρχο Αλμωπίας. Αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα πάντα. Τόσο που όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Τετάρτη , να αναρωτιούνται σε ποια συνεδρίαση παραβρέθηκαν .

Ούτε λίγο ούτε πολύ παρουσίασαν ότι ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου πρότεινε  να  κάθε Διαμέρισμα να πληρώσει από 300  ευρώ.
Ο ίδιος βέβαια, μεταξύ άλλων  είπε ότι είναι άδικο να πληρώνουν το ίδιο ποσό μια πολυκατοικία και μια μονοκατοικία.   Το ποσό να επιμεριστεί αναλογικά.  Οι δε μονοκατοικίες αποτελούν το 40% . Επί μισή ώρα γινότανε καυγάς για να ψηφιστεί η πρότασή του, να ακυρωθεί  η απόφαση που είχε πάρει το δημοτικό συμβούλιο και να γίνει δικαιότερη για όλους , κάτι που σκέφτεται να το κάνει και η δημοτική αρχή , όπως το  δήλωσε και η ίδια  στο συμβούλιο , γιατί προφανώς αντιλήφθηκε ότι δεν είναι δίκαιο όπως γίνεται και είχε πολλές διαμαρτυρίες.
Φυσικά τα βίντεο τους γελοιοποιούν πλήρως, όπως και η εκφώνηση της πρότασης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη, αλλά και της πρακτικογράφου που τέθηκε προς ψηφοφορία και η οποία έχει ως εξής:
«Να ακυρωθεί η πρόταση  που υπάρχει. Τα 300 ευρώ να επιμερισθούν ισοδύναμα σε όλα τα ακίνητα της πόλης. »
Πολλοί χρεώνουν τη διαστρέβλωση της θέσης του Χρ. Χουρσόγλου στον Δήμαρχο και σε δύο συγκεκριμένους συνεργάτες του.
Δική μας εκτίμηση είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση τα δύο συγκεκριμένα ΜΜΕ , που είναι παντελώς άσχετα με την στοιχειώδη δημοσιογραφία , θέλησαν αυτόβουλα να προσφέρουν «εκδούλευση» στον Δήμαρχο. Κάτι που κάνουν κατά κόρο , ίσως και από κεκτημένη ταχύτητα, γιατί συνήθισαν πλέον στο να τους χρησιμοποιούν .
Είναι καιρός να αντιληφθεί ο Δήμαρχος ότι με τέτοια Μέσα , δεν μπορεί να πάει πουθενά . Τόσο ο ίδιος , όσο και ο τόπος. Για τον εαυτό του λίγο ενδιαφέρει τον κόσμο .

4 σχόλια:

  1. Ρε σαμαντη...ειδες το βιντεο; πλακα κανεις...αστο δεν μαζευεται...ο εμπειρος αυτοδιοικητικος εκανε πατατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημαρχος πρεπει να ντεπεται. 300 ευρω μια πολυκατοικία και 300 ευρω ο παππουλης στο σπιτάκι του. ευαισθησία λίγη δεν εχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιος φτιάχνει το δικό του σπίτι για να μην έχει άλλους στο κεφάλι του, θέλει την ανεξαρτησία του και τον ενοχλεί που οι άλλοι, που μπορεί να μην έχουν σπίτι , ζουν ο ένας πάνω στον άλλο και θα δώσουν τώρα λιγότερα λεφτά ή θα τα μοιραστούν! Απίστευτο! Αχ , Ελλάδα σ΄ αγαπώ και βαθιά σε ευχαριστώ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολο αυτο εσυ το εγραψες ρε Σαμανδη η μηπως ο κολλητος σου ο εμπειρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)