Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1




 
και το σώου ….Καλαϊτζίδης









Όταν με την εμφάνιση που έκανε η Καλαμαριά στη Αριδαία , είναι η πρώτη στη βαθμολογία , κάτι δεν πάει καλά με το ποδόσφαιρο.
Η Καλαμαριά νίκησε τον Αλμωπό , που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει κέντρο διερχομένων, με παίκτες να φεύγουν και να έρχονται. Μέχρι να σμίξουν τα  χνώτα όλων θέλει κάποιο χρόνο.
Εκείνο που σίγουρα «ζέστανε « τον κόσμο , ήταν το σώοου του προπονητή του Απόλλωνα κ Καλαϊτζίδη. Αφού ο διαιτητηής τον απέβαλε , ανέβηκε σε κάδο απορριμμάτων και έδινε οδηγίες στους παίκτες του   και …φιλοφρονήσεις στους φιλάθλους του Αλμωπόυ. Κατά διαστήματα δε να ανταλλάζονται τέτοιες τρυφερές κουβέντες που θύμιζαν την χρυσή εποχή του παλιού καλού ελληνικού πορνό σινεμά. Στο ενδιάμεσο τους σωματοφύλακες του κ. Καλαϊτζίδη  με την αστυνομία να τους κρατά  σε …απόσταση. Αυτά στο α΄μέρος και την ανάπαυλα όπου τα γαλλικά του προπονητή της Καλαμαριάς  έδιναν και  έπαιρναν ,προς όποιον θεώρησε ότι τον πρόσβαλλε με την συμπεριφορά του. Στο β΄μέρος απέμεινε μόνος να κατευθύνει το ματς απόν πρόχειρο πλαστικό θρόνο του.
Άριστο πρότυπο του αθλητικού ιδεώδους.

 Κατά τα άλλα , η ηλιόλουστη μέρα και το όνομα του αντιπάλου γέμισε το γήπεδο της Αριδαίας. Ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος δεν άφηνε και πολλά περιθώρια για σπουδαίο ποδόσφαιρο.

Στο 17΄ ύστερα από σέντρα του Ν Λουντούλου ο Κυβελίδης σουτάρει αποκρούει ο τερματοφύλακας Μένιος του Αλμωπού αλλά ο Κυβελίδης και πάλι με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1, ενώ η άμυνα παρακολουθεί τα τεκταινόμενα σαν..άγαλμα. .
Στο 24΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ελευθεριάδη,. Στο 27΄ο Απόλλων ήταν αυτός που ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή του Ν΄Λουντούλου, και είχε δίκιο  αφού επρόκειτο για ορισμό του πέναλτι.
Στο 28΄αποβάλλεται ο προπονητής της Καλαμαριάς Κος  Καλαιτζίδης για διαμαρτυρία.
Μέχρι και την λήξη του αγώνα παιχνίδι κέντρου χωρίς φάσεις μπροστά στις δυο εστίες.Χαρακτηριστικό ήταν οι καθυστερήσεις που έκανε η Καλαμαριά για να κρατήσει το σκορ.
Οι δυο προπονητές ξεκίνησαν με τους.
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Μένιος, Κιουλτζόπουλος, Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Μπρέγκου ( 67΄ Μουρατίδης), Κοβάτσης(  88΄Κώνστας), Ελευθεριάδης Θ.,(72΄Τσιμτσιρίδης) Ελευθεριάδης Γ., Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Καπίας, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης( 70΄Φάμπιο), Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς, Κυβελίδης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)