Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην Σκύδρα



Έγιναν στη Σκύδρα τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής

Διοργανώθηκε μια αρκετά  μεγάλη σε πλήθος  ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση.

Στην  συγκέντρωση το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλαν οι  Γιώργος Βαχαρέλης - Γραμματέας Τ.Ο. Πέλλας, Σωτηρία Βλάχου - βουλευτής Χαλκιδικής, Γιάννης Σαχινίδης - βουλευτής Πέλλας, Χρήστος Χατζησάββας - βουλευτής Κιλκίς, Ελευθέριος Συναδινός - ευρωβουλευτής, τα Μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Νίκος Χρυσομάλλης και Μιχάλης Τσακίρης και οι βουλευτές Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης και Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός.


12 σχόλια:

  1. όλοι οι αγράμματοι του πρώην πασοκ μαζεύτηκαν εκεί είχε και κάνα τριανταριά περιφερόμενους ναζιστές από τις γύρω περιοχές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν μασας ταραμα ,τα κουκουτσια τα φτυνεις ??? Μ@λ@κα ε αρχιμ@λ@κα της ψοφονεοφιλελε ...

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα ξέρεις και εσύ από φτύσιμο απόκληρε της κοινωνίας, σας έθιξα τους ναζί; αυτούς που είναι ντυμένοι με την σβάστικα σε φωτογραφίες; αυτούς έθιξα; και άρχισες να βρίζεις !.... έδειξες το επίπεδο σου! .. αλλα τι λέω τώρα αστεία επίπεδο και χ.α !
      Υ.Γ 1 ε ουγκ το ερωτηματικό στα Ελληνικά είναι ; και όχι ?
      Υ.Γ 2 ε ουγκ βάλε και καμιά οξιά αγράμματε

      Διαγραφή
  2. Οπως και να το κάνουμε είναι η γνησια δεξια , και η μοναδικη ελπιδα για τη χωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε εσύ με τον ταραμά εισαι; έχεις την ίδια ip, έλεος άντε που βάλεις τους δεξιούς με αυτα τα κουπουκια τους ναζί άσχετε

      Διαγραφή
  3. Σε αρεσε μου φαινεται ο ταραμας !! Προσεχε ομως να μη σπασεις τα δοντια σου απ το πολυ μασημα !!{7.51-8.44} Οσο για τις σβαστικες και για ναζι.. διαβασε και ψαξε την ιστορια, για κεινα τα χρονια...ΤΙ σχεση ειχαν αρχηγοι κ μεγαλοστελεχοι του κοματος σου ?????Και μην ψαχνεις στη ΧΑ Αλλα.. σ εφαγε η προπαγανδα σαν πουλακι που εισαι ...και μαλακοπιτουρας που ασχολεισε ,με ?,ip και ουγκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ταραμά ο αρχηγός σου δεν έχει φώτο με σβάστικα ψέματα είναι; έχεις διαβάσει ποτέ τα περιοδικά που έβγαζε η χ.α πριν καμιά δεκαετία; αν όχι άσε είσαι στόκος δεν ασχολούμαι .

      Υ.Γ Αλλά τι ασχολούμαι με χαζούς αν πέσεις στο επίπεδο τους θα σε νικήσουν

      Διαγραφή
  4. ΧΑΪ ΧΙΤΛΕΡ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΡΟ ΠΡΟ ΜΑΚΡΟΥ ΟΞΥΝΕΤΑΙ ,ΚΩΛΟΣ ΣΤΗ ΦΟΥΤΣΑ ΞΥΝΕΤΑΙ !!!

      Διαγραφή
  5. είναι πολύ αρνητικό το γεγονός ότι η ΧΑ θαυμάζει τα ανθρωπόμορφα κτήνη του Γ Ράιχ που κατέσφαξαν την Ελλάδα το 40 και μάλιστα προβάλλει και τα κτήνη αυτά. Ο ψευτοτσαμπουκάς, δήθεν αντισυστημικότητα, η παντελής ανυπαρξία προτάσεων για την Ελλάδα του αύριο και η καπήλευση αγώνων του έθνους δεν περνάν στον Έλληνα...δεν περπατά η υπόθεση ΧΑ...αυτό είναι το σίγουρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To ποιος κατεσφαξε την Ελλαδα και τους Ελληνες ...και ποια ηταν τα ανθρωπομορφα κτηνη με κονσερ...κουτια ,ψαξε την ιστορια των κοκκινων συντροφων σου και τους αριθους των θυματων τους της εποχης. !!! Αλλα να το ξαναπουμε!! 42 χρον, σας αφησαν να επιβαλετε τα ψεμματα και την κοκκινη πλυση εγκεφαλου {.Οσο για το Γ Ραιχ το Δ ,το Ε ...το ΣΤ και δεν ζερω τι αλλο} τα γραφω στα α.. Εσεις ομως γλυφετε στα τεσσαρα ,τη συνεχεια του Γ ραιχ στο βωμο των προτασεων σας, δλδ ξεπουλημα της χωρας !!!!

      Διαγραφή
  6. 5.57 δεν είμαι αριστερός...απλά έχει ακόμα μυαλό στο κεφάλι σε αντίθεση με όμοιούς σου που στηρίζουν αυτούς που έβαζαν στον φούρνο ανθρώπους μικρά παιδιά, γυναίκες και γέρους. Που έκαναν πειράματα πάνω σε ανθρώπους και τους έκοβαν τα μέλη ενώ ήταν ζωντανοί. Αυτούς στηρίζετε...κανονικά το σύνταγμα υπαγορεύει τις ομάδες αυτές σαν την ΧΑ που αντιστρατεύονται την δημοκρατία και τελικά τον ίδιο τον άνθρωπο να μην αφήνουμε να λειτουργούν. Το ίδιο ισχύει και για τα κομμούνια διότι όλοι σας είστε κατά του πολιτεύματος της χώρας. Συνεπώς έπρεπε η ΧΑ να είναι παράνομη όπως παράνομο είναι και ένα κόμμα παιδεραστών ή βιαστών και γενικά οποιοδήποτε κόμμα πάει εναντίον του Νόμου. ΤΟ ότι γράφεις εκεί που δεν έχεις το Ράιχ απλά δηλώνει πόσο Μ@@ΑΣ είσαι διότι δεν μπορεί στον 21ο αιώνα να σου λένε ότι κάποιοι στηρίζουν αποβράσματα της κοινωνίας και εσύ να λες δεν με νοιάζει. Η αδιαφορία, πόσο μάλλον στήριξη σε σοβαρά κράτη τιμωρείται ως συνενοχή. Λυπάμαι που σου λέω ότι έσφαζαν τους Έλληνες αυτοί που στηρίζεις και εσύ λες δεν με νοιάζει...ΣΥΝΕΝΟΧΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ σου αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)