Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Άρχισε ο προεκλογικός ….πολιτικός πολιτισμός στον Δήμο Αλμωπίας



 ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Δ. ΜΠΙΝΟΥ
 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Δ. ΠΑΣΟΗ


ΞΑΦΝΙΚΑ ο δήμαρχος Αλμωπίας τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγάζει από την φαρέτρα του , ατοπήματα της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Ο ίδιος μάλιστα έκανε λόγο για ατασθαλίες. Όταν ρωτήθηκε γιατί τόσο καιρό δεν έλεγε τίποτα, δήλωσε ότι το ποτήρι ξεχείλισε ,με την στάση της μείζονος αντιπολίτευσης που άρχισε να αφήνει αιχμές για έλλειψη διαφάνειας στη λειτουργία  του δήμου. Αντί να σιωπά , ζητά και τα ρέστα
Δηλαδή αν δεν υπήρχαν αυτές οι …προκλήσεις , όλα θα ήταν μέλι-γάλα και τίποτα δεν θα έβγαινε στην επιφάνεια;
Μεταξύ των  ατασθαλιών , όπως είπε ο Δήμαρχος , αλλά και ο Χρήστος Γεωργίου , είναι και το μη κλείσιμο των ισολογισμών  στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή επί θητείας   Δημήτρη Πασόη με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να  σταματήσουν οι χρηματοδοτήσεις. Κάλεσαν δε τους προκατόχους τους να βοηθήσουν στην ολοκλήρωή τους , διαφορετικά δεν αποκλείεται να υπάρξει και η εμπλοκή της Δικαιοσύνης στο θέμα, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης δεν υπάρχει ακόμα αντίλογος , αφού απουσίαζε σχεδόν σύσσωμη . Ασφαλώς και αναμένεται με ενδιαφέρον και η δικής εκδοχή για το θέμα.

12 σχόλια:

  1. ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,Κο ΔΗΜΑΡΧΟ,ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΣΑΥΤΟΝ ΡΗΣΗ,ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ.ΔΙΥΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΗΛΟ.ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ,ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΠΑΣΟΗ,ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ,ΜΕΝΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΜΕ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ,ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ,ΣΑΣ ΞΑΝΑΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ.ΣΤΟΥΣ ΜΕΝ ,ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ,ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Ο Κος ΠΑΣΟΗΣ.ΓΙΑ ΔΕ,ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟ,ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ,ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΤΕ,ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ,ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΟΠΤΕΣΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ;ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ,ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΣΟΗ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΑ ΕΤΗ 2004,2005.ΕΚΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΙΘΕΣΘΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΡΟΚ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ,ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΣΑΣ BLOG,ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ,ΝΑ ΤΟ ΧΟΡΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ,ΜΕ η ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάμπη μιλάς κι εσύ για ηθική;;; Θου κύριε.....

      Διαγραφή
    2. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΑΜΠΗ ..ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΣ...ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΠΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΑΠΠΟΥ..ΑΣΕ ΝΕΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ..ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΠΟΤΕ ΝΕΟΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΕΙΡΑ ..ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ..ΕΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΠΟΙΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ

      Διαγραφή
  2. μπινο με τις χοντρες ατασθαλιες τι γινετε;για το παρτυ στην ανατολικη αλμωπια μουγκα;για την δευα μουγκα;για τα λουτρα.για το κολυμβητηριο μουγκα;καλα στα χωνει ο μπαμπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπάμπη ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ για τις σταθερές θεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΑΜΠΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΣΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά που υπάρχει και ο ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ για να τα χώνει κάποιος στον Δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EIMAI KAΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ,ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κριμα για τον σχολιαστη τον 11,58.εγκαλει καποιον,που σχολιαζει επωνυμα,αποκαλωντας τον παππου,ενω ο ιδιος,προφανως φερελπις νεος,φοβαται Η ντρεπεται,να σχολιασει επωνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΟΜΩΣ,ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπάμπη οργανωθητε καί στείλτε τούς από κεί πού ειρθαν φτάνει πιά τήν είδαν πολύ μα πάρα πολύ.Η νεολαία είναι μόνο γιά νά ανοίγει τίς πόρτες στα μαγαζιά.Δυστιχως τα παιδάκια αποθρασυνθικαν πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)