Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

…για τους μικρούς μας ήρωες…


 
Ξεχειλίζει η καρδιά του γονιού από αγάπη κι ενδιαφέρον για το παιδί του ̇ πόσο μάλιστα όταν αυτό το παιδί παλεύει απ΄ την γέννησή του ακόμη με την επιληψία, το σύνδρομο Down, τη νοητική στέρηση, τον αυτισμό, τα κινητικά προβλήματα…

Γι΄ αυτούς τους μικρούς ήρωες διοργανώνουμε το Σάββατο στις 4 Φλεβάρη χορό στο κέντρο Πάνθεον με σκοπό να ολοκληρώσουμε τον εξοπλισμό της αίθουσας του ειδικού σχολείου, που στοίχησε μέχρι στιγμής 20.000 ευρώ στην βασική της έκδοση.
Το έργο μας όμως, δεν σταματάει εδώ. Το μεγαλύτερό μας όνειρο και η μεγαλύτερή μας προσδοκία είναι μια στέγη – κατοικία υποστηριζόμενης διαβίωσης για όλα τα άτομα με αναπηρία μετά το θάνατο των γονιών τους.
Καλλιεργούμε ένα καλύτερο αύριο και δεν θα πάψουμε ν΄ αγωνιζόμαστε γι΄ αυτό. ΄Εχουμε την βαριά ευθύνη των ανθρώπων αυτών για συναισθηματική ασφάλεια,  σταθερότητα και πρακτική βοήθεια. Το θαύμα της ζωής υπάρχει για όλους, ακόμη και γι αυτούς που δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν.
Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την στήριξή σας στο δύσκολο έργο μας και σας προσκαλούμε στον χορό αγάπης που γίνεται για τα παιδιά μας. Αποδείξαμε πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε υπέροχα πράγματα….

                                                                              Χατζηανδρέου   Χριστίνα
                                                                







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)