Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Νέες νίκες για τις μικτές της ΕΠΣ Πέλλας




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 7-1


Έχοντας την καθολική υπεροχή καθόλη τη διάρκεια του αγώνα οι Παίδες της ΕΠΣ Πέλλας πέτυχαν ευρεία νίκη επί την αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Γρεβενών με σκορ 7-1. Οι παίδες οι ΕΠΣ Πέλλας είχαν την υπεροχή από το πρώτο λεπτό του αγώνα αλλά ο χωρός των γκολ άρχισε μετά το πρώτο ημίωρο. Εκτός από τα 7 γκολ οι παίκτες της ένωσής μας έχασαν και άλλες για να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ.


Σκόρερ: Χατζηπαναγιωτίδης (35'), Πολυχρονόπουλος (47', 60', 69'), Ξανθός (62'), Σγούρος (65'), Μουχτάρης (72')

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τοψής, Κεχαγιόγλου, Φαντίδης, Γεροντίδης (64' Τσαβδαρίδης), Χατζηπαναγιωτίδης, Πολυχρονόπουλος, Μπουτκάρης (69΄Καλλίνικος), Ξανθός (69' Ταραλίδης), Αταλασίδης (63΄Βακιρτζής), Σγούρος, Χατζηαλεξιάδης (69' Μουχτάρης)





ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΕΩΝ
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3-2


Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας Νέων της ΕΠΣ Πέλλας επί της αντίστοιχης ομάδα της ΕΠΣ Γρεβενών. Έχοντας τεράστια ψυχικά αλλά και αγωνιστικά αποθέματα οι Νέοι της ένωσής μας αν και βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 (με δύο γκολ των φιλοξενουμένων στο 20' και 22') και παρότι αγωνιζόντουσαν από 19' με παίκτη λιγότερα, λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Τομπουλίδη, στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν την ολική ανατροπή.

Οι δύο ομάδες είχαν από έναν ημίχρονο. Στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι νέοι της ΕΠΣ Πέλλας ανέτρεψαν το σκορ και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες (τουλάχιστον 4) με τον Τσιάκαλο για να πετύχουν και άλλα γκολ.


Σκόρερ: Τσιάκαλος (47', 87'), Κουλούδης (77')

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ
: Τομπουλίδης, Δεβετζής, Παπαδόπουλος Δ. (90' Δημόπουλος), Παπαδόπουλος Κ., Θεοδωρούδης, Πασσαλής, Παπαχρήστου (70' Κουλούδης), Τσιάκαλος, Βαγγέλη (19΄Μποτσφάρης), Παρούτογλου, Στεφανίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)