Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Η δυναμική του ηλεκτρονικού εμπορίου

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ














Οι νέες Εμπορικές Πύλες του Επιμελητηρίου Πέλλας  για τον Τουρισμό και την προώθηση των Τοπικών Προϊόντων αλλά και την Τοπική Αγορά Προϊόντων με δυνατότητα τη δημιουργία Ηλεκτρονικής Αγοράς Αριδαίας, παρουσιάστηκαν αναλυτικά το βράδυ της Πέμπτης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.. Παράλληλα αναλύθηκε  και  η διαδικασία  συμμετοχής ο τρόπος χρήσης των υπηρεσιών από τα μέλη καθώς και άλλες καινοτόμες δυνατότητες.


Ο Παύλος Μεγαλοβασίλης, διευθυντής μάρκετινγκ πωλήσεων της Directmarket (εταιρεία ηλεκτρονικής αγοράς προϊόντων),παρουσίασε απλά και κατανοητά  τις νέες τάσεις που δημιουργούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις προοπτικές που είναι μεγάλες.

Οι επιχειρήσεις  και της Αριδαίας μπορούν να εκμεταλλευτούν και να αξιοποιήσουν τις νέες Ηλεκτρονικές δυνατότητες που παρέχει το Επιμελητήριο Πέλλας, να μεγιστοποιήσουν την προβολή και κυρίως τις πωλήσεις τους στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το θέμα ήταν «Παροχή ΔΩΡΕΑΝ Υπηρεσιών από το Επιμελητήριο Πέλλας με Συμμετοχή στην Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Πέλλας. Στις Επιχειρήσεις παρέχονται: Εταιρική mini-ιστοσελίδα, Ηλεκτρονική Βιτρίνα Προϊόντων & Ηλεκτρονικό Κατάστημα (e-shop) τα οποία διαχειρίζονται πλήρως από την κάθε επιχείρηση.
Στο ξεκίνημα  χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος  Ρίζος Νίκος και ο  Στράτος Κωτσίδης , ο οποίος μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του προέδρου του επιμελητηρίου Ιορδάνη Τσώτσου, ο οποίος για έκτακτους λόγους δεν μπόρεσε να παρευρεθεί. Παρόντες ήταν  και εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Πέλλας  Κώστας Βλαδίκας  και Δημήτρης  Γιώγας .
Παρουσιάστηκε επίσης η δυνατότητα που έχουν οι τουριστικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την συγκεκριμένη  διαδικασία . Μόνο που από την πλευρά τους δεν υπήρχε καμία παρουσία.









1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΥΤΗ. ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΕΛΠΙΖΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)