Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Προβληματισμός στην ομάδα του Δημάρχου Αλμωπίας για την επικείμενη αύξηση στην τιμή του νερού

 
Το δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας πρόκειται να κληθεί να ψηφίσει τις αυξήσεις στο τιμολόγιο της ΔΕΥΑ Αλμωπίας , οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις αγγίζουν το 200 %.

Μετά την παρουσίαση της οικονομοτεχνικής μελέτης στην υποτιθέμενη , όπως εξελίχθηκε  διαβούλευση , παρουσιάστηκε η  πρόταση ουσιαστικά του Προέδρου περί αυξήσεων . Δημοτικοί Σύμβουλοι όμως της παράταξης του Δημάρχου εκφράζουν την άποψη ότι όλα αυτά έπρεπε να απασχολήσουν το δημοτικό συμβούλιο πρώτα , αφού για ν υλοποιηθεί οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να ψηφιστεί  από το δημοτικό συμβούλιο. Θεωρούν ότι ουσιαστικά θέλουν να τους φέρουν προ τετελεσμένων γεγονότων , για αυτό και ακολουθήθηκες  η ανίστροφη  από την κανονική διαδρομή.
Δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του δημάρχου θα βρεθούν στο δίλλημα , αν θα πρέπει να συνταχθούν με την σκληρή πραγματικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος  και να βρεθεί μια πιο λογική λύση  με κοινό όφελος για όλους  και να καταψηφίσουν την πρόταση ή να συνταχθούν με την παράταξή τους και να την ψηφίσουν .
Κάποιοι από αυτούς αναμένεται πάντως προτού προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια ,να ζητήσουν  από τον δήμαρχο , πριν προχωρήσει το θέμα να το ξανασυζητήσει.
 

13 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΤΗ ΔΕΥΑ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΕΛΟΥΣ. ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΒΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος εβαλε αυτό το παιδι να βάλει το κεφάλι του στο τορβα.Μας δουλεύετε?Μήπως είναι τα λεφτά πολλά?Μήπως κονοματε?

      Διαγραφή
    2. Εσύ που ξέρεις ότι παλεύει με τα εγκλήματα του παρελθόντος ;;;; εγώ κατάλαβα ότι κατόπιν εντολής άνωθεν λειτουργεί για το κουκούλωμα του παρελθόντος, εκτός αν ξέρεις κάτι που θα γίνει στο μέλλον και είμαστε σε αναμονή και δεν πρέπει να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα

      Διαγραφή
    3. σιγα σιγα το καλσον.....

      Διαγραφή
    4. Αν δεν ήθελε να βάλει το κεφάλι στον τορβα να καθόταν σπίτι του

      Διαγραφή
  2. Τώρα αρχίζει το σκληρό ( ροκ ). Θα φανεί ποιοι πραγματικά είναι με τον Δήμαρχο και ποιοι με τους πολίτες . Αναμένουμε με αγωνία να δούμε ποιοι θα ψηφίσουν τις αυξήσεις και δυστυχώς γι αυτούς είναι με ονοματεπώνυμο και αδύνατο να κρυφτούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ονοματεπώνυμο είχαν και αυτοί που την κατάντησαν έτσι αλλά δεν τους ακούμπησε κανείς

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΔΕΥΑΡ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΤΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΑΡ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα εγκληματα του παρελθοντος να τα βαλετε φυλακη. Διαφρετικα ειστε μια απο τα ιδια. και χειροτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΑΟΡΙΣΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τήν κλείσει η θά τήν πουλήσει τήν Δεηα εεεεεε?!!!!!!!!!!!! Όπως ξεκαναν τήν δημοτική αστυνομία καί τήν ψήφισαν καί δέν ακούστηκε τίποτα. Οι δάσκαλακοι οι σωστοί οι βολεμενοι ενωμένοι μία γροθιά εναντίον τών πολιτών.....Να δούμε πότε θα τούς πάρει ο κόσμος με τίς πέτρες.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙΣ ΔΕΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΘΕΤΣΕ ΔΙΛΗΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ Η ΔΕΥΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ (ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ)

      Διαγραφή
    3. Όνομα είναι ο λογαριασμός που μας άφησαν

      Διαγραφή

(3)