Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Τρέμει τον Πασόη ο Δήμαρχος Αλμωπίας;





ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΟΜΩΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ


Το σύνδρομο ….Πασόη φαίνεται να έχει γίνει η έμμονη ιδέα του Δημάρχου Αλμωπίας. Εκτός από τα δημοτικά συμβούλια , που ψάχνει συνέχεια αφορμές για να ασχολείται μαζί του ,  να του επιτίθεται και  να  μειώνει ταπεινωτικά το έργο του, τώρα άρχισε  να ασχολείται και τηλεοπτικά. 

Όμως δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και την μεγάλη γκάφα με τα καθίσματα του ανοικτού θεάτρου στο ΔΑΣΑΚΙ και ασχολείται ξανά με το θέμα που δεν τον τιμά και ιδιαίτερα , καθώς η μία γκάφα διορθωνόταν με άλλη, με αποτέλεσμα χωρίς λόγο να γίνουν περίγελος και ανέκδοτα.
Έτσι με καρδινάλιο ύφος   για το  ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητας του Δημήτρη Πασόη, σχολίασε  , μετά  από σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Πέλλα Τηλεόραση, απαντώντας ταυτόχρονα αν… τον φοβάται.

 «Δεν είναι δικό μου θέμα αν θα είναι ο κ. Πασόης ξανά υποψήφιος, είναι δικό του θέμα να το διαχειριστεί ο ίδιος με τους δικούς του συνεργάτες που συχνά απουσιάζουν από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνος να του λύσω τα δικά του προβλήματα»
Για μια ακόμα φορά «μάλωσε»  την αντιπολίτευση ότι δεν κάνει σωστά την δουλειά της (Δεν έκανε γνωστό αν στο εξής θα την βάζει τιμωρία)
Και πρόσθεσε: ασκεί τον πραγματικά υπεύθυνό της ρόλο και όχι να στοχεύει στο να δημιουργεί εντυπώσεις. Αυτή την αντιπολίτευση και τον κ. Πασόη καλώ συχνά να κρατούν τη στάση που πρέπει. Όπως βλέπετε με τα υπόλοιπα κομμάτια της αντιπολίτευσης –είτε με τον κ. Ασβεστόπουλο, είτε με τον κ. Κόγιο, δεν υπάρχουν ζητήματα γιατί κινούνται που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τη διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Πασόης διαρκώς εγκλωβίζεται σε διαδικασίες οι οποίες δεν συμβάλουν στην προώθηση των ζητημάτων».

Απαντώντας στο αν φοβάται τον κ. Πασόη ως αντίπαλο, ο Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Εάν στελέχη του κ. Πασόη λένε ότι φοβάμαι το ενδεχόμενο εκ νέου υποψηφιότητας του ίδιου, ας τον χαίρονται τον κ. Πασόη με τον τρόπο τον οποίο κινείται. Πολλές φορές ο τρόπος με τον οποίο κινείται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν συμβάλει στην επίλυση των ζητημάτων. Για παράδειγμα, αυτό που έχει γίνει με το Θέατρο Δασάκι, ήταν πολύ εύκολο για τον κ. Πασόη ως πρώην Δήμαρχος να επισκεφθεί τις υπηρεσίες και να πάρει τις απαντήσεις που ήθελε. Επέλεξε έναν άλλο δρόμο υπονοώντας πολλά. Και εκεί λοιπόν την πήρε την απάντησή του και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει και να δηλώσει τελικά ότι “συγνώμη, απλώς ρώτησα”. Από το να κουνάς χαρτιά και να επανέρχεσαι στη συνέχεια και να λες “συγνώμη, απλώς ρώτησα”, έχει μεγάλη διαφορά. Θέλουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα».
Να σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα κατατέθηκαν δημόσια τουλάχιστον πέντε διαφορετικές εκδοχές , από  τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους.

Κύκλοι της παράταξης του φέρονται αγανακτισμένα  με την στάση του να ασχολείται με τα ίδια και τα ίδια, δίνοντας τρφή για διάφορα σχόλια , χωρίς ουσιαστικό λόγο. 

5 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΙΣΩ ΚΑΣΤΡΟ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΜΗΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΩ ΟΜΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NAI SAN TA ARXIDIA TOY TRAGOY ... ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΨΟΦΙΣΕ Ο ΛΥΚΟΣ .. ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ

      Διαγραφή
  2. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί τόσο μένος κατά του Πασοη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς εδώ πάνω παραμένει η φτώχεια μας κανένας εδώ και σαράντα χρόνια
    Ούτε καν τάζει έλεγαν δεν έχετε μέλλον τώρα Έχουμε σύνολο 36 παιδιά
    Περικλειας Λαγγαδιας Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)