Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Κάποιοι υπάλληλοι πλούτισαν αφύσικα





ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΟΜΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΞΟΝΙΚΟΥ



ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΕς ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΕΣ έκανε  ο αναπληρωτής  διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, υπεύθυνος της Νοσηλευτικής Μονάδας Γιαννιτσών, Αλέξανδρος Βουδρισλής, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του στην πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή πίτας του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Τα όσα αποκάλυψε -και μάλιστα on camera-, σαφέστατα χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης και μάλιστα από την Δικαιοσύνη. Σύμφωνα με το  Karatzova.com  o αν. διοικητής του νοσοκομείου Πέλλας μίλησε  για«συμφέροντα που αντιμάχονται στην αγορά εξοπλισμών» …

Είπε  ακόμα:
- «Υπάρχουν συμφέροντα που αντιμάχονται για την αγορά Αξονικού, γιατί υπάρχει λόγος για αυτούς να είναι το νοσοκομείο αδύναμο, υπάρχουν συμφέροντα που δεν εκδηλώνονται τα ίδια αλλά χρησιμοποιούν τους πρόθυμους υπηρέτες τους.»
- «Βρέθηκαν πρόθυμοι υπηρέτες υπάλληλοι του Νοσοκομείου Πέλλας, οι οποίοι χρησιμοποιώντας παράνομα, παράτυπα διαδικασίες και όργανα του νοσοκομείου, επιχείρησαν να σπιλώσουν, να κατασυκοφαντήσουν και να υβρίσουν την Διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας, την προσπάθεια να αγοραστεί Αξονικός Τομογράφος. Προσπάθησαν να φέρουν από το παρελθόν το φάντασμα του πολέμου των Βορείων και των Νοτίων. Των Γιαννιτσών και της Εδέσσης» 

Και ακολουθεί το καλύτερο:
«Πολλοί από αυτούς (σ.σ. τους «πρόθυμους υπηρέτες») είναι άνθρωποι που βρέθηκαν με αφύσικο πλουτισμό σε χρήματα, σε καταθέσεις, σε μετρητά σε τράπεζες της Ελλάδας και της αλλοδαπής. Σε ακίνητη περιουσία, εννοώ δημόσιοι υπάλληλοι. Δεν δικαιολογείται να έχουν αυτά τα χρήματα από τους μισθούς τους. Τους ανθρώπους αυτούς τους ενημερώνω από το βήμα αυτό ότι θα ελεγχθούν τα πάντα σχετικά μ΄ αυτούς, το πόθεν έσχες, οι περιουσίες τους, οι καταθέσεις τους.»

Επίσης, ο κ. Βουδρισλής αναφέρθηκε και σε «άλλους που αντιμάχονται το δημόσιο συμφέρον», όπως είπε, κάνοντας λόγο για «πολιτικούς παράγοντες του Νομού μας», διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στους βουλευτές γιατί αυτοί «στοχοποιούνται εύκολα», ενώ μίλησε για «αδίστακτους πολιτικούς παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο Νομό».
Όλα τα παραπάνω που ανέφερε ο κ. Βουδρισλής είναι σημαντικά, αποκαλυπτικά και πρέπει ΑΜΕΣΑ να παρέμβει η Δικαιοσύνη, αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε και λειτουργούμε σε ένα ευνομούμενο κράτος.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΜΦΩΝΩ. Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΘΥΝΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΡΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΥΤΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. Ο ΕΙΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ Α Μ Ε Σ Α . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥΣ . ΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

      Διαγραφή

(3)