Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Οικογενειακή υπόθεση η κοπή της πίττας της ΔΕΥΑ Αλμωπίας




ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ. 
ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΡΟΚ








Σε οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας. Το παραδέχονται μάλιστα και οι ίδιοι μέσα από το παραταξιακό ηλεκτρονικό τους όργανο που κάνει λόγο για …….οικογενειακό κλίμα. Κλήθηκαν μόνο ΜΜΕ ,  που ενισχύει οικονομικά η ΔΕΥΑ , για προσωπική προβολή του προέδρου της, ενώ αγνοήθηκαν για μια ακόμα φορά προκλητικά  όλα τα υπόλοιπα  τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας ευλόγησε για μια ακόμα φορά  τον συνεργάτη του Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑ  και ανιψιό του Χρήστο Γεωργίου. Παράλληλα άφησε σαφείς αιχμές για όλους τους προκατόχους του.

 «Θέλω να συγχαρώ τον συνεργάτη μου Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου για την προσπάθεια που κάνει μαζί με όλη τη Διοίκηση και το προσωπικό για να σταθεί ξανά η ΔΕΥΑ στα πόδια της. Είναι η ύστατη προσπάθεια για μια επιχείρηση που για πολλά χρόνια θυσιάστηκε στον βωμό της σκοπιμότητας. Ο Χρήστος έχει ταράξει τα νερά και έχει φέρει νέα δεδομένα, μέσα από μια επίπονη προσπάθεια. »αποφάνθηκε.
Είναι σαφείς οι αιχμές που αφήνει για τις διοικήσεις των δημάρχων Χρήστου Μπίνου, Πέτρου Ζέρζη και Δημήτρη Πασόη.
Μάλιστα από την ερχόμενη Τετάρτη, στην  συνάντηση που έχει καλέσει η ΔΕΥΑ δήθεν για διαβούλευση  και ενημέρωση, αναμένεται να αρχίσει η ανώνυμη αλλά έμμεση και φωτογραφική στοχοποίηση  όσων πέρασαν από την προεδρία ή από νευραλγικά πόστα  της επιχείρησης, για τα οικονομικά της.
Στο μεταξύ η σημερινή διοίκηση, σύμφωνα με πληροφορίες , αρνείται να δώσει οικονομικά στοιχεία σε μέλη της διοίκησης που  έχουν κάνει σχετικό αίτημα , για την δική της θητεία. Δηλαδή πόσα χρήματα έχουν εισπραχθεί και πόσα έχουν ξοδευτεί και  που. .


1 σχόλιο:

(3)