Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Ξεφτίλισαν τα πάντα στον Δήμο Αλμωπίας




Τι άλλο περιμένουν οι εναπομείναντες σύμβουλοι 
του Δημάρχου;
Να τους πάρουν και τα σώβρακα;


Άλλο πάτο δεν έχει πλέον η  «κατ ευφημισμό» πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας. Το βράδυ της Τρίτης το όργιο της εξωθεσμικής λειτουργίας του Δήμου έπιασε πάτο.  Ο προσωπικός φωτογράφος του Δημάρχου Αλμωπίας , τηλεφωνούσε εκ μέρους του Δημάρχου σε προέδρους τοπικών κοινοτήτων  και τους ζητούσε να υπογράψουν  κείμενο το οποίο θα καταδίκαζε την αντιπολίτευση και τους διαφωνούντες της παράταξης του δημάρχου ότι δήθεν  ευθύνονται αυτοί για την μη πληρωμή των προνοιακών επιδομάτων και το αρδευτικό.
Όπως ήταν φυσικό οι περισσότεροι  τα «πήραν στο κρανίο» , ενώ και οι μισοί από αυτούς που φέρονται ότι συμφώνησαν με το κείμενο ήταν έξω φρενών. Έξαλλοι όμως με αυτοί την τακτική είναι πλέον  και τρεις από τους δέκα εναπομείναντες συμβούλους του Δημάρχου , οι οποίοι δηλώνουν  ότι  είναι έτοιμοι σύντομα να  τον αποχαιρετήσουν  . Μάλιστα ακόμα και ο  Σίμος Σωτηριάδης για χάρη του οποίου έγινε συντρίμμια η  παράταξη  ,φέρεται να έθεσε στον Δήμαρχο  επιτακτικά , να απομακρύνει συγκεκριμένα άτομα, τα οποία έδωσαν για χάρη του σκληρό αγώνα να παραμείνει πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.

8 σχόλια:

  1. Το υπουργειο εσωτερικων πρεπει να παρει μαθηματα απο τον δημο Αλμωπιας και να θεσμοθετήσει την θεση του ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ με μηνιαίο μισθό 3.000 ευρω και με αυξημενες αρμοδιοτητες. Οπως: να διαταζει τους κοινοταρχες καθως επισης να του χτυπανε προσοχες οι δημοτικοι συμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ Ο ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν το έχετε καταλάβει;Π.....ια μας κυβερνούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε Πιατακια-Πατατακια εννοεις ή τιποτε άλλο?

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΗΡΟΝ ΓΙΦΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΚΑΡΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)