Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ" Ντελίριο ανευθυνότητας και αστείων απειλών από τον Δήμαρχο Αλμωπίας



ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ, ΑΣ ΦΥΓΕΙ



      Τελικά ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό. Ο πρωταγωνιστής και ο δευτεραγωνιστής του συνεχιζόμενου πολιτικού δράματος στο Δήμο Αλμωπίας, συνεχίζουν απτόητοι το καταστροφικό τους έργο σε βάρος των πολιτών της Αλμωπίας  και αντί να αναλάβουν τις τεράστιες ευθύνες που τους αναλογούν τις μεταθέτουν στην αντιπολίτευση, ωσάν να είναι αυτή η διοίκηση του Δήμου.
     Στην πρόσφατη συνέντευξη – παρωδία του δημάρχου Αλμωπίας, που δόθηκε μετά τη μη επίτευξη απαρτίας στην ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Κυριακής 19/03/2017 για την εκλογή επιτροπών (Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής), οι οποίες όμως,  όπως έχουμε ανακοινώσει, εκλέχτηκαν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 12/03/2017 και σε ένα ντελίριο ανευθυνότητας και αστείων απειλών ο δήμαρχος καταφέρθηκε και πάλι κατά της αντιπολίτευσης αποσιωπώντας τις τεράστιες δικές του ευθύνες. Απέφυγε να ομολογήσει την αδυναμία του να διοικήσει εξαιτίας της υπέρμετρης αλαζονείας του, των κάκιστων χειρισμών του και των λαθεμένων επιλογών του.
    Συνεπής, λοιπόν ο δήμαρχος, με τη προσφιλή του τακτική, δηλαδή των απειλών και των εκβιαστικών διλημμάτων, επινόησε και άλλο θέμα, αυτό της άρδευσης,  που δήθεν και αυτό άπτεται των δημοτικών επιτροπών, ενώ είναι καθαρό θέμα δημοτικού συμβουλίου.
    Επειδή, όμως,  το ψέμα έχει κοντά ποδάρια σύντομα και αυτό το θα καταρριφθεί, όπως συνέβη και με το ευαίσθητο ζήτημα  των προνοιακών επιδομάτων, το οποίο θα είχε λυθεί νωρίτερα εάν ο "ορισθείς" πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είχε συγκαλέσει σε τακτική ή έκτακτη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο από την ημερομηνία ορισμού του στις 13/03/2017. Δεν το έπραξε όμως και είναι τεράστιες οι ευθύνες του γι’  αυτό  το ζήτημα.
   Οι πολίτες της Αλμωπίας και ο νόμος κ. Μπίνο σας έδωσαν την απαραίτητη πλειοψηφία, δέκα έξι (16) δημοτικούς συμβούλους  σε σύνολο είκοσι επτά  (27) δημοτικών  συμβούλων, για να διοικήσετε το Δήμο Αλμωπίας. Εάν δεν μπορείτε, και αυτό αποδεικνύεται σήμερα, μία επιλογή πλέον έχετε, να φύγετε.


                                                              Για τη δημοτική παράταξη

                                                               "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΑΛΜΩΠΙΑ"

                                                                     ο επικεφαλής της παράταξης

                                                                             Πασόης Δημήτρης

8 σχόλια:

  1. Πασόη κάνε καμιά αλλη δουλειά. Ε οχι νά μιλας και εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι κ Πασοη να μιλατε και σεις..ευκαιρια βρηκατε μου φαινεται..

      Διαγραφή
    2. Φυσικά καί δέν πρέπει νά μηλαει αφού γιά χίλιους ψήφους σάς άφησε να κάνετε πάρτυ θρασυδειλοι!!!! Οι επόμενες εκλογές θανε περίπατος φτάνει να τό θέλει ο πασοης με κλειστά μάτια όλοι δαγκωτο.

      Διαγραφή
  2. Ο δήμαρχος που δεν κατάλαβε ότι ήταν δήμαρχος, ο προϊστάμενος ΔΟΥ που δεν κατάλαβε ότι ήταν προϊστάμενος, ο άνθρωπος που ταλαιπώρησε τον εαυτό του με εμμονές αξιωμάτων των οποίων το βάρος δεν άντεχε, εμφανίστηκε ξαφνικά ως άνηρ έχων άννοια. Ο μή δήμαρχος κάνει αντιπολίτευση. Θου Κ'υριε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος πια ας παραιτηθεί να τελειώνουμε καλά τα λέει ο Πασόης. Είναι ο μόνος Δήμαρχος που έχει χάσει την πλειοψηφία στα μισά της θητείας του.Ανίκανος Ψεύτης Αλαζόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΟΥΠΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΟΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κ. Πασοη παραμείνετε έτσι όπως σας ξέρουμε ΕΝΤΙΜΟΣ και ως Δήμαρχος και ως εφοριακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)