Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Δημόσια διαβούλευση για τη μείωση της χρήσης πλαστικούH Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο πλαίσιο ανάπτυξης συντονιστικού έργου προστασίας του
περιβάλλοντος και καλλιέργειας περιβαλλοντικού γραμματισμού στους πολίτες της μέσω των εποπτευόμενων από αυτήν υπηρεσιών και φορέων, διοργανώνει και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος στη δημόσια διαβούλευση αναφορικά με τη μείωση της χρήσης πλαστικού στην περιοχή αρμοδιότητάς της.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα (5ος όροφος).

Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη στο υψηλότερο επίπεδο εκπροσώπησης και με αρμόδιους επί του θέματος προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις και να σχεδιαστούν  από κοινού οι δράσεις  και οι συνέργειες στις οποίες θα προβεί κάθε φορέας από την πλευρά του ως εμπλεκόμενος στη ροή χρήσης πλαστικού.

Η ημερήσια διάταξη της διαβούλευσης περιλαμβάνει και τη συγκρότηση Συντονιστικής Επιτροπής με σκοπό τη διοργάνωση ενημερωτικών και λοιπών δράσεων για τους πολίτες.
Η διαβούλευση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Έδεσσας – Γιαννιτσών και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας - Σχολικές Δραστηριότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21