Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

«Βόμβα» μεγατόνων πυροδότησε ο Μεϊμαράκης: Τζάμπα μάγκας ο Μητσοτάκης (video)

Ένα μεγαλοπρεπές «άδειασμα» επιφύλασσε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και σε όσους δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ούτε 24 ώρες από τη συνέντευξη του επικεφαλής της ΝΔ στον Ant1.
Ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και
βουλευτής του κόμματος, σε συζήτηση που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και ερωτώμενος σχετικά με την εθνική συνεννόηση που προωθούσε για όσο διάστημα βρισκόταν στην ηγεσία του κόμματος, χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς, σχολιάζοντας πως «όσοι εκ του ασφαλούς λένε «δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω» είναι τζάμπα μάγκες».
Διαψεύδοντας μάλιστα όσους θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι η έκφραση αυτή χρησιμοποιήθηκε εν τη ρύμη του λόγου, ο κ. Μεϊμαράκης την επανέλαβε κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους συντάκτες, κάνοντας σαφές πια ότι πρόκειται για ξεκάθαρο «άδειασμα» της ηγεσίας της ΝΔ.
Ο κ. Μεϊμαράκης υπενθύμισε, μάλιστα, ότι όταν ήταν εκείνος πρόεδρος της ΝΔ το κρίσιμο Σεπτέμβρη του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διέθετε πλειοψηφία και υπήρχε κίνδυνος Grexit σε περίπτωση που δεν έλεγε «ναι» στη συμφωνία.
«Τώρα είναι τζάμπα μαγκιά να λες όχι» είπε χαρακτηριστικά και σημείωσε ότι η στάση του έχει δικαιωθεί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δήλωση του Ευάγγελου Μεϊμαράκη προκάλεσε προβληματισμό στο Μοσχάτο και αυτή την ώρα, τα στελέχη του επικοινωνιακού επιτελείου, συσκέπτονται για να εξετάσουν τον τρόπο αντίδρασης του κόμματος.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)