Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΟΥΑΛΛΙΑ - ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ 0-1





Κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διεθνές τουρνουά ΄΄ ROMA CAPUT MUNDI ΄΄ η μικτή ομάδα Νέων της Ένωσης μας επικράτησε με σκόρ 0 – 1 της Ουαλλίας .

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο όπου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και αναλώθηκε στην δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες η μικτή μας ομάδας θα μπορούσε να πάρει κεφάλι στο σκόρ όταν στο 27ο λεπτό του αγώνα ο Πασσαλής από το ύψος της περιοχής και πλάγια θέση σούταρε αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε ενστικτωδώς σωτήρια .
Στο δεύτερο ημίχρονο η μικτή μας ομάδα μπήκε πιο αποφασιστικά στο παιχνίδι αναζητώντας το γκόλ . Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με εκατέρωθεν χαμένες ευκαιρίες η Μικτή μας ομάδα κατάφερε να σκοράρει στο 73ο λεπτό του αγώνα όταν ο Βλαδοβίτης από τα πλάγια της μεγάλης περιοχής με δυνατό σούτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα .
Η προσπάθεια όλων των ποδοσφαιριστών ήταν συγκινητική και δεν υστέρησε κανείς .
Η μικτή μας ομάδα έκλεισε επιτυχώς το τουρνουά με δύο νίκες και μία ήττα καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στον όμιλο της και επιστρέφει το Σάββατο 4-3-2017 με γεμάτες της αποσκευές της με τις πολύτιμες εμπειρίες και τα θετικά σχόλια που αποκόμισε πραγματοποιώντας την καλύτερη παρουσία της στο εν λόγω τουρνουά μέχρι σήμερα . 


ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ : Τομπουλίδης , Βλαδοβίτης , Χαραβιτίδης , Παπαδόπουλος Κυρ , Εφραιμίδης , Ιωσηφίδης , Καράμπελας ( 76΄ Ζαφειρίου ) , Προύντσης ( 71΄ Παρούτογλου ) , Σφέτκος , Πασσαλής ( 67΄ Παπαδημητρίου ) , Κατσαμακτσής ( 69΄ Γεωργιάς ) .

ΟΥΑΛΛΙΑ : jones , Rees , Rouall , Williams , Saunders , Harwood , Testino , Sullivan , Coulton , Murray , Davies .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)