Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΣΕ αδιέξοδο το θυελλώδες προσυμβούλιο της παράταξης του δημάρχου Αλμωπίας




Πουθενά δεν οδήγησε το τρίωρο περίπου προσυμβούλιο   της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας το βράδυ της Πέμπτης.
Μάλιστα τουλάχιστον δύο σύμβουλοι φέρονται να τα είπαν  «χύμα και τσουβαλάτα» στον δήμαρχο και αργότερα αποχώρησαν . Απουσίαζαν ουσιαστικά πέντε σύμβουλοι, ενώ το αδιέξοδο για την εκλογή προέδρου την Κυριακή  είναι ολοφάνερο, καθώς χρειάζονται τουλάχιστον δεκατέσσερις ψήφοι για την εκλογή του. Σύμφωνα με πληροφορίες αποφάσισαν να στηρίξουν την υποψηφιότητα του απερχόμενου προέδρου Σίμου Σωτηριάδη.
Αποφασίστηκε ακόμα ο Δήμαρχος να έρθει σε επαφή με μερικούς από τους διαφωνούντες προκειμένου να «αποσπάσει» την ψήφο τους . Κάτι όμως που δείχνει αδύνατο , καθώς  οι διαφωνούντες επιμένουν στους όρους που έχουν θέσει  , όπως είναι η αλλαγή πολιτικής . Η  ισότητα και ομαδικότητα στη πράξη μέσα στην παράταξη  και  ουσιαστικά  αποτελεσματικότητα στην καθημερινότητα και τα αυτονόητα.

 Σε περίπτωση που δεν ευοδωθεί  η προσπάθεια αυτή , τότε στον ελάχιστο χρόνο που απομένει ,θα αρχίσει το «άγριο σαφάρι» εξασφάλισης ψήφων από τα αντίπαλα στρατόπεδα ,πάση θυσία με ότι σημαίνει και συνεπάγεται αυτό.




2 σχόλια:

  1. για να ξεκινήσει το αποχετευτικό εργάστηκαν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές.Η παρούσα Δημοτική αρχή θα κριθεί για το κατα πόσο προστατευει τον κόσμο απ τις κακοτεχνίες ,τις καθυστερήσεις και λακουβες τρύπες λάσπες που τρώμε όλοι στη μάπα.Ευχαριστούμε για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τα έργα έχουν ταυτότητα ένταξης και ταυτότητα κατασκευής. Για να δούμε.

      Διαγραφή

(3)