Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΣΚΥΔΡΑ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ "ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ" ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΛΓΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ -VIDEO

"Ο ΧΑΜΟΣ" έγινε χθες Δευτέρα απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο στη Σκύδρα, όταν στην προγραμματισμένη συνάντηση για το νέο νομικό πλαίσιο των αγροτικών οργανώσεων πολλοί εκ των παρευρισκομένων έδειξαν όχι και τόσο ...  ευχάριστες προθέσεις.

Έξαλλοι αγρότες από την ως τώρα κατάσταση που βιώνουν, "επιτέθηκαν" φραστικά στους εκπροσώπους των κρατικών φορέων και προς τον παρόντα βουλευτή Πέλλας, διαμαρτυρόμενοι για την συνεχιζόμενη πολιτική στον αγροτικό τομέα και τον άστοχο προγραμματισμό, όπως ανέφεραν ορισμένοι από τους παρόντες .

Πολλές φορές τα πράματα έφθασαν στα όρια και με την επέμβαση των ψυχραιμότερων προλήφθηκαν καταστάσεις προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε στιγμιότυπα από το βίντεο και εικόνες με τα όσα συνέβησαν και ....   ...όσα χειρότερα αποφεύχθηκαν!


Πηγή: http://pellain-gr.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. Πήγαν 5 οργανωμένοι σε συγκεκριμένο χώρο πήγαν να διαλύσουν συγκέντρωση 500 αγροτών που παρακολουθούσαν το σόου τους για μισή ώρα μπροστά στο φακό του ομοϊδεάτη τους, είναι ντροπή να δείχνετε και να προβάλετε αυτό το σόου και όχι τις 4 ώρες εξαιρετικής ποιότητας κουβέντα που ακολούθησε μόλις αυτοί κουράστηκαν και φύγανε. Δεν βοηθάτε τον αγρότη όταν τους δίνετε χώρο αναπαράγοντας τα στημένα σόου τους. Άλλα πράγματα συμβαίνουν στην Πέλλα αυτή την ώρα, οι αγρότες αρχίζουν να οργανώνονται, αυτό είναι το καινούργιο και όχι τα σόου των 5 Χρυσαυγιτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)