Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Νέα δολοφονική επίθεση από τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. – Στο νοσοκομείο 20χρονος (εικόνες)

Η ναζιστική οργάνωση, Χρυσή Αυγή δεν άργησε να απαντήσει στην επίθεση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα Παρασκευή στα κεντρικά της γραφεία στη Μεσογείων.



Παρά το γεγονός πως η Χ.Α. βρίσκεται εν μέσω της πολύκροτης δίκης της, που αναμένεται να κριθεί για το κατά πόσο είναι εγκληματική οργάνωση ή όχι και έχει βρεθεί αντιμέτωπη με αναρίθμητες κατηγορίες που σχετίζονται με δολοφονικές επιθέσειςξυλοδαρμούς αλλά και την γνωστή σε όλους δολοφονία του Παύλου Φύσσα, αντί να κρατήσει χαμηλό προφίλ, έβγαλε τα τάγματα εφόδου στον δρόμο. 
Σύμφωνα με το bloko.gr, μέλη της Χ.Α. οι οποίοι βρίσκονταν σε γνωστό τους στέκι στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Δαβάκη επιτέθηκαν στον 20χρονο φοιτητή Αλέξιο Λάζαρη, ο οποίος επέστρεφε από το Πανεπιστήμιο στην περιοχή των Ελληνορώσων, όπου και μένει.
Η επίθεση έγινε στην συμβολή των οδών Παπαδά και Κουσιανόφσκι στους Αμπελόκηπους στις 15:10.
Το σακίδιο πλάτης του 20χρονου ήταν ο λόγος που παρακίνησε τους χρυσαυγίτες να του επιτεθούν με ακατονόμαστες φράσεις και να τον χτυπήσουν μέχρι λιποθυμίας. 
Το θύμα μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.
Πηγή: bloko.gr
- See more at: http://www.altsantiri.gr/ellada/nea-dolofoniki-epithesi-apo-ta-tagmata-efodou-tis-ch-sto-nosokomio-20chronos-ikones/#sthash.5vfjOeqh.dpuf

2 σχόλια:

  1. Το θέμα της προπαγάνδας το έχετε σπουδάσει όλοι οι αρδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αιντε ..ρε Σαμανδη ,ξ@χ@στηκες απο χαρα και ενθουσιασμο ,να προπαγανδησεις και αμεσως προβαλεις τις μλκες του καθε αναρχομπλοκ . Για κατι αλλες δολοφονιες κι αλλα γεγονοτα ομως ...τουμπεκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)