Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΕΔΕ ….απελπισίας





Ξαναζεσταμένη σούπα προσπάθησε να σερβίρει στην απελπισία του ο Δήμαρχος Αλμωπίας, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου τη Παρασκευή.
Αφού τίποτα δεν του έβγαινε και τα πυρά εναντίον του , ήταν ομαδικά, ξαναθυμήθηκε ένα θέμα που αφορά την άρδευση και εξαπέλυσε βολές κατά του προκατόχου του Δ. Πασόη. Μάλιστα έφτασε σε σημείο να πει ότι θα δώσει εντολή σε ανώτερο υπάλληλο του Δήμου να κάνει ένορκη διοικητική εξέταση. Λησμονώντας ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το κάνει, διότι απλούστατα
Ο Δ. Πασόης δεν είναι υπάλληλος του. Έκανε λόγο και για σύσταση ειδικής επιτροπής , που θα ερευνήσει το θέμα.
Ο Δημήτρης Ασβεστόπουλος αυτοπροτάθηκε να είναι μέλος της και κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι αν όσα λέει αληθεύουν, και τα συγκαλύπτει έχει υποπέσει στο παράπτωμα της παράβασης καθήκοντος.

«Γιατί έρχονται στο γραφείο μου αγρότες και μου λένε “ο κύριος Πασόης μας είχε πει 9 ευρώ, όχι 12”. Θα αναθέσω ΕΔΕ να ερευνήσει το θέμα. Τέρμα πια, δεν θα αναλάβω εγώ τις ευθύνες αυτές. Τι έγινε με την άρδευση εκείνη την περίοδο κύριε Πασόη;», αναρωτήθηκε  ο Δήμαρχος.
Στο μεταξύ ο κλοιός στενεύει γύρω από τον ίδιο τον Δήμαρχο πλέον , ο οποίος έχει καθήκον να  κινήσει τις διαδικασίες για την διεκδίκηση χρηματικών ποσών  από πρόσωπα που έβλαψαν αποδεδειγμένα τον Δήμο και έχουν γίνει σχετικοί καταλογισμοί. Για την αδράνεια  του αυτή ετοιμάζεται σύμφωνα με πληροφορίες ,μηνυτήρια αναφορά  προς την εισαγγελία , αλλά και τις προϊστάμενες ελεγκτικές  αρχές  του Δημάρχου.  ‘Ολα δείχνουν ‘ότι στο εξής η πορεία του δημάρχου Αλμωπίας κάθε άλλο παρά ρόδινη θα είναι


2 σχόλια:

(3)