Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Προσλήψεις γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ»

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΛΟΥ» προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου Ε.Σ.Υ. για το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης « Γ. Παπανικολάου »:

  • 1 ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ Επιμελητή Β’
  • 1 ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗΣ Ετπμελητή Β’
Οι ενδιαφερόμενοι για τις ανωτέρω Θέσεις Θα πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» Αίτηση—δήλωση με όλα τα δικαιολογητικά εις τριπλούν, μέσα σε προθεσμία είκοσι(20) ημερών που αρχίζει την 21/04/2014 και λήγει την 10/05/2017.
Αιτήσεις—δηλώσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας, δεν γίνονται δεκτές. Κάθε υποψήφιος μπορεί να διεκδικήσει και να κριθεί για περισσότερες της μιας θέσης αλλά για κάθε Θέση πρέπει να υποβάλλει ξεχωριστή αίτηση—δήλωση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Αιτήσεις—δηλώσεις μαζί με τα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή με εταιρεία ταχυμεταφοράς, μέσα στην ορισΘείσα προθεσμία στη διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΛΟΥ», ΕΞΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΚ 57010 με την ένδειξη «Για προκήρυξη θέσεων ιατρών Ε.Σ.Υ.»
Για τις αιτήσεις αυτές η ημερομηνία υποβολής προκύπτει είτε από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου είτε από το αποδεικτικό παράδοσης στην εταιρεία ταχυμεταφοράς.
Δείτε την προκήρυξη εδώ. 
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)