Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Διαγωνισμός …βλακείας



Σκοτώνονται ποιος θα ξευτιλίσει περισσότερο τον Δήμαρχο.

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην σύγχρονη δημοσιογραφία. Μετά τον «φωτογράφο» στον χορό μπαίνουν και άλλοι . ‘Το μνημειώδες δείγμα γραφής παρουσιάζουμε αυτούσιο








9 σχόλια:

  1. Ειναι τα οι πληρώμενοι κονδυλοφοροι που ξεπερασαν τον εαυτο τους.Θυμηθειτε τους ομως οταν αρχισει η αντιστροφη μετρηση,θα ειναι οι πρωτοι που θα τον ξεσχισουν!Δυστυχως γι αυτον.θα εχει την μοιρα οσων υπεστησαν τον αυριανισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα ολοι μαζυ ΜΠΙΝΟΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ (ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ) ΚΛΑΙΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος. ...Μπίνος λένε και κλαίνε. ...πόση βλακία θεέ μου. .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. υψηλου επιπεδου δημοσιογραφιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόλμησε ο Καραγκιόζης να μπεί σε κανά μαγαζί δε τόλμησε άσε πού δεν έχει ιδέα πώς λειτουργεί η οικονομία τής Αριδαίας ο άσχετος πού άν τόν ρωτήσεις τη έλεγε προεκλογικά θα σου απαντήσει με ύβρεις καί καταγγελίες ο ρουφιάνος .Ο άσχετος κατέστρεψε όλα τα μαγαζιά για βίτσιο.... Αλλά έπρεπε ο εμπορικός σύλλογος να τού πάει όλα τα χαρτιά του εφκα να τα πληρώσει από την τσέπη του όχι με τα δικά μας λεφτά πού σκορπάει εδώ καί εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι στον κοσμο του.η δημοσιοι οιπαληλοι γνωριζουν απο ελευθερο επαγγελμα;δεν ειδατε πρην βγει ο μηνας τα τσιμπησανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα. Υπάρχει νοήμων άνθρωπος στην Αριδαία εκτόε από τους τρεις συμβούλους του και τον πληρωμένο φωτογράφο (αλήθεια πόσα παίρνει τον μήνα για το έργο που προσφέρει) που να πιστεύει ότι ο Δήμαρχος ασχολείται με τον Δήμο. Οταν μέχρι στις 10 είναι στο Γυμναστήριο και μετά πάει στο γραφείο του. Κρίμα για την Αλμωπία άλλη μια 5ετία χαμένη. Οσο για την λαική πάλι για εξυπηρέτηση κάποιων. έχει τελειώσει το έργο στον χώρο της Λαικής ή θα πρέπει πάλι να ξαναφύγει. Η αλήθεια είναι οτι θα ξαναφύγει ,γιατί δεν ολοκληρώθηκε το εργο στα Ψαράδικα. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)