Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Η Αστυνομία υπεύθυνη για τα αδέσποτα που εγκαταλείπουν οι ιδιοκτήτες




ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Γυαλιά σε πολλούς συναδέρφους  του, αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο, έβαλε ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Αβραμίκας. Σε αντίθεση με όσα ακολουθούν στον Δήμο Αλμωπίας κατά  παράβαση του νόμου και της απλής λογικής,να μην απαντούν ποτέ ή μετά από πολλά τέρμινα σε αιτήματα ή επιστολές,  απάντησε άμεσα στην επιστολή με τις 1800 περίπου υπογραφές δημοτών που ζητούσαν να ληφθούν μέτρα για τα αδέσποτα στην Αριδαία.

Μάλιστα  την κοινοποιεί και στην εισαγγελία Έδεσσας προκειμένου ο καθένας προφανώς να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.
Να θυμίσουμε ότι όταν κατατέθηκε η επιστολή των πολιτών  στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Στέφανο Αβραμίκα, παραβρέθηκαν όλως παραδόξως και μέλη της φιλοζωϊκής  Αριδαίας, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές αντιπαραθέσεις. Με την στάση τους οι εκπρόσωποι της φιλοζωϊκής, έδωσαν την εντύπωση ότι υποκαθιστούν πλήρως τον Δήμο Αλμωπίας και απαντούσαν για λογαριασμό του.

Η  ΕΠΙΣΤΟΛΗ 





 

7 σχόλια:

  1. Ωραία φωτο με τον τετράποδο διμοιρίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΠΟΖΌΜΕΝΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή παρατήρηση. Άλλο δεσποζόμενα (δηλαδή έχουν αφεντικό) και άλλο αδέσποτα δηλαδή χωρίς αφεντικό, ελεύθερα έξω. Για αυτά τα δεύτερα απόλυτα υπεύθυνος είναι ο δήμος για να κάνει στειρώσεις, σήμανση, εμβολιασμούς κλπ και φυσικά οφείλει να έχει καταφύγιο για οποιες περιπτώσεις χρειάζεται. Τώρα η μόνη απορία που δεν απαντήθηκε είναι αν έχει καταφύγιο ο δήμος ή αν έχει ο σύλλογος των φιλόζωων. Και αν υπάρχει ποιος και πως το κατασκευάσε, σε ποιά έκταση, αν επιτρέπεται εκεί, αν έχει προδιαγραφές και άλλα τέτοια σπαστικά και ανιαρά που συμβαίνουν σε άλλες ευρωπαικές πόλεις που εκεί οι δήμοι ξέρουν τις υποχρεώσεις τους και τις κάνουν. Και δεν μέμφομαι τον όποιον αντιδήμαρχο νυν ή πρώην αλλά γενικά το σύστημα και τις υπηρεσίες οι οποίες και αρμόδια τμήματα έχουν και προισταμένους έχουν και την νομοθεσία ξέρουν και έχουν και μία συνέχεια ενω οι αιρετοί φεύγουν και μερικοί παραείναι και φιλότιμοι και προσπαθούν, ενώ θα έπρεπε να έχουν λυθεί πολλά από τις υπηρεσίες.

      Διαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΟ SITE ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή Κε Αντιδήμαρχε,
    όλα τα αδέσποτα έχουν σημανθεί; έχουν καταγραφηθεί; και οπωσδήποτε έχουν γνωμάτευση κτηνιάτρου ότι είναι υγιή; Μέχρι να γίνουν όλα τα παραπάνω τα ζώα θα πρέπει να βρίσκονται στα καταφύγια που οφείλουν να διατηρούν οι Δήμοι. Κάντε το επιτέλους αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή κε Αντιδήμαρχε εάν χεζει ένα αδέσποτο στο δρόμο το πρόστιμο που θά βεβαίωση ή αστυνομία θα είναι για σένα.θα πρέπει να το πληρώσεις εσύ κ.αντιδημαρχε αφού είστε αρμόδιοι.Απο αύριο όλοι οι πολίτες καταγγελία στην αστυνομία για την ρύπανση των αδέσποτων και το πρόστιμο στον κ.Αντιδημαρχο.Επισης είναι αλήθεια κε Αντιδήμαρχε ότι βεβαιωθεντ α πρόστιμα για σκυλιά κάνετε παζάρι με τους ιδιοκτήτες ως προς την τιμή ενώ πιθανό να έχετε σβήσει κάποιο πρόστιμο? Ελπίζουμε να μην συμβαίνουν τέτοια πραγματα. Δηλαδή η αστυνομία να βεβαιώνει πρόστιμα και εσείς να κάνετε ψηφοθηρικο αλισβερίσι με τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λεφτά από πού βγήκαν για τίς σκυλοτροφες κύριε αντιδημαρχε καί γιατί τίς κρύβεται καί γιατί τίς μοιράζεται ασυστολα εδώ καί εκεί καί γιατί με αυτά τα λεφτά δεν κάνατε εγκαταστάσεις καί άλλα πολλά καί πότε θα πάτε στό Αετοχώρι να ελευθερώσετε τούς κατοίκους κύριε εργατικε αντιδημαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)