Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Αξονικοί τομογράφοι και για τα δύο νοσοκομεία του νομού .


ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ τους βάζει τους «κατεργάρηδες» που στο τέλος του 2016 λίγο έλλειψε να προκαλέσουν σύρραξη βορείων και νοτίων  στην Πέλλα , 

με αφορμή την προμήθεια αξονικών τομογράφων στα δύο νοσοκομεία του νομού .
Η έμπνευση ήταν της πολυμήχανης Θεοδώρας Τζάκρη , που προσπάθησε να τα κάνει όλα άνω –κάτω , όταν  βρέθηκαν χρήματα για την προμήθεια αξονικού τομογράφου στο νοσοκομείο Έδεσσας , ενώ πολύ νωρίτερα είχε αποφασισθεί το νοσοκομείο Γιαννιτσών να προμηθευτεί αξονικό από το πρόγραμμα ΙΝΤΕRREG.
Τότε η βουλευτής παρασκηνιακά επιχείρησε να τα ανατρέψει όλα με αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί δικαιολογημένα η Έδεσσα , η Αλμωπία, ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης, αλλά και η ΝομαρχιΑκή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ .
Το θέμα πλέον βρίσκει την λύση του


Η   Τελική έγκριση του αξονικού τομογράφου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών στο ΙΝΤΕRREG μαζί  και τα νέα συστήματα οξυγόνου των δύο Νοσοκομείων, αποφασίστηκε την  Παρασκευή 31/03/2017 .
Αξονικοί τομογράφοι και στα δύο νοσοκομεία. Άμεση η προκήρυξη της προμήθειας από το ΙΝΤΕRREG με δεδομένο ότι το Νοσοκομείο Πέλλας είναι leader του προγράμματος.
Δικαίωση Αν. Υπουργού Παύλου Πολάκη, ΥΠΕάρχη Γιώργου Κύρκου και Γιάννη Σηφάκη
Εκτεθειμένοι όσοι υποστήριζαν ότι η έγκριση του έργου του ΙΝΤΕRREG ήταν αβέβαιη και δημιούργησαν, χωρίς λόγο,  θέμα με τον αξονικό τομογράφο που εγκρίθηκε από τα αποθεματικά του Υπουργείου και θα τοποθετηθεί στο Νοσοκομείο ‘Έδεσσας.
Πολύ σημαντική και η προμήθεια και εγκατάσταση νέων συστημάτων οξυγόνου και στα δύο Νοσοκομεία. 

Ο  Γιάννης Σηφάκης χαρακτηρίζει σημαντική και ουσιαστική την όλη εξέλιξη του θέματος. Με την ευκαιρία υπενθυμίζει ότι μόνο με συνεργασίες και ομοψυχίες δρομολογείται η λύση των προβλημάτων .


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο, συγχαρητήρια, μπράβο, εύγε,μπράβο, μπράβο, μπράβο,........, μπράβο.
    Τώρα θα γεμίσει η κοιλιά μας φαϊ. Τις συντάξεις που κόψατε με βαριά καρδιά δεν το ανακοινώνετε. Σε δύο χρόνια βάλατε δύο αξονικούς και έχετε έλλειμμα είκοσι γιατρούς. Πανηγυρίζετε γιατί φτωχοποιήσατε την κοινωνία και πανηγυρίζετε γιατί δίνετε ψίχουλα. Είστε χειρότεροι των χειρότερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)