Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δεν θέλουν να δώσουν την παγία στους προέδρους των κοινοτήτων στην Αλμωπία







ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ    ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας , με την οποία επρόκειτο να χορηγηθεί ένα ορισμένο χρηματικό ποσό  στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Αλμωπίας , για να αντιμετωπίζουν διάφορες μικροανάγκες που προκύπτουν  στα χωριά τους , φέρνει προς ακύρωση ο Δήμαρχος  Αλμωπίας στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής. Πρόσχημα οι αντιρρήσεις υπηρεσιών του Δήμου , που φέρονται , ανίκανες να βρουν λύση , παρά το γεγονός ότι ο νόμος είναι ξεκάθαρος.
Ένα ακόμα πρόβλημα , που ενδεχομένως να ματαιωθεί η συνεδρίαση , είναι η ώρα που ορίστηκε, δηλ. στις 13.30 της Τρίτης. Δύο από τα μέλη της δεν μπορούν να παρευρεθούν . Μένει η πλευρά του Δ. Πασόη  αν θα παρευρεθεί για να υπάρξει απαρτία , αλλά να έχει και πλειοψηφία ο Δήμαρχος, καθώς τρεις από τους συμβούλους του αναμένονται να είναι εκεί.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
 Ανατροπή αναλήψεων υποχρεώσεων  δαπάνης

Εισήγηση για την 8η γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017.

Έγκριση δαπανών – διάθεση  (ψήφιση)   πιστώσεων προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017

Ανάκληση της αριθμ.36/2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής, με θέμα “Εισήγηση  για την 6η  αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017, η οποία αφορά τη δημιουργία κωδικών, για τις αποδοχές των αποφοίτων της επαγγελματικής εκπαίδευσης & κατάρτισης ΕΠΑΛ”.
΄Εγκριση  και ψήφιση δαπάνης του προστίμου, συνολικού ποσού 103,86  ευρώ.
   

Έγκριση  δαπάνης-διάθεση (ψήφιση) πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017 (Δημοσιεύσεις Προκηρύξεων)
Έγκριση  δαπάνης-διάθεση (ψήφιση) πίστωσης προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2017 (Επεκτάσεις ΦΟΠ και Παραλαγές δικτύου ΦΟΠ)
Έγκριση  επειγουσών πρόσθετων εργασιών για το έργο "ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ"

Απευθείας Ανάθεση έργου με τίτλο "Διαμόρφωση χώρων για τη στέγαση κέντρου κοινότητας "
   
Παράταση σύμβασης του έργου “Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε.  Αριδαίας”
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της με αριθμ. βιβλ. εισαγ. 4200/2015 έφεσης, που εκδικάζεται  στις 25/09/2017, στο  Εφετείο
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της με αριθμ. βιβλ. εισαγ. 4201/2015 έφεσης, που εκδικάζεται  στις 25/09/2017, στο  Εφετείο Θεσσαλονίκης.
   
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της υπ΄ αριθμ. καταθ. 64/2016 αγωγής, που εκδικάζεται στις 9/11/2017   στο Μονομελές
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της με αριθμ. βιβλ. εισαγ. 4199/2015 έφεσης, που εκδικάζεται  στις 25/09/2017, στο  Εφετείο

Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της με αριθμ. βιβλ. εισαγ. 30/2016 έφεσης, που εκδικάζεται  στις 12/10/2017, στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας.
   
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της με αριθμ. βιβλ. εισαγ. 29/2016 έφεσης, που εκδικάζεται  στις 12/10/2017, στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας.
   
Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου  για την εκδίκαση της υπ΄ αριθμ. καταθ. 118/2014 αγωγής, που εκδικάζεται στις 11/05/2017   στο Μονομελές Πρωτοδικείο ΄Εδεσσας.

΄Εγκριση όρων  διακήρυξης για την εκμίσθωση  δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Τ.Κ. Περίκλειας.

΄Εγκριση όρων  διακήρυξης για την εκμίσθωση  δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων Τ.Κ. Πολυκάρπης.

4 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμανδη κάνε θέμα στο Λουτράκι καικε ο κάμπος από της 7 οι 2 πομονες λειτουργούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά νά δούμε θα βγουν τώρα τα γλειφτρακια να κάνουν ανακοίνωση για το βασιλιά τούς.Σα δε ντρέπονται όλοι τους έχουν ρημάξει όλα τα χωριά με τό αποτυχημένο σύστημα τούς.παλιορουφιανοι μόνο για να καταγγέλλουν καί νά διώκουν πολίτες καί υπαλλήλους είναι ικανοί οι άχρηστοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)