Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Χ. Χουρσόγλου : Απαξιώνουν την Δημοτική Ενότητα Εξαπλατάνου



Στην ουσία και την αξία του τεχνικού προγράμματος που μαζί με τον προϋπολογισμό αποτελούν κορυφαίες στιγμές για τον Δήμο, αναφέρθηκε ο Χρήστος Χουρσόγλου.

Παρά τα παλαιότερα   δημόσια εύσημα προς συνεργάτες του  από τον Δήμαρχο , τα στοιχεία δείχνουν ότι στον Δήμο Αλμωπίας δεν έχει ολοκληρωθεί  ούτε ένα έργο, υποστήριξε Κατηγόρησε τον Δήμαρχο ότι παραμελεί τον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , αφού μόλις το 10% από το τεχνικό πρόγραμμα αναφέρεται σε αυτό.
Αυτό σημαίνει πλήρη απαξίωση της περιοχής . Για τον λόγο αυτό παρα τις καλές του προθέσεις δεν μπορεί να ψηφίσει το τεχνικό πρόγραμμα .Επισήμανε την απουσία πολλών προέδρων τοπικών κοινοτήτων , οι οποίοι θεωρούν ότι παραγκωνίζονται και δεν λαμβάνεται υπ όψι η γνώμη και οι προτάσεις τους.


Ο Χ, Χουρσόγλου πρότεινε να γίνει τροποποίηση και 50 χιλ. ευρώ να δοθούν στο Κέντρο Υγείας  Αριδαίας για να μπορέσει να λειτουργήσει έστω και υποτυπωδώς . Πρόταση η οποία δεν έγινε δεκτή
Θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι από τις συσκέψεις για το  νηπιαγωγείο Προμάχων αγνοήθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Δ. Βέσκος και Χ. Μπάτσης που κατάονται από εκεί. Ζήτησε από τον δήμαρχο να κινήσει όλες τις διαδικασίες ώστε να δοθεί η δέουσα λύση.
Πρότεινε ακόμα ο Δήμος να ζητήσει άμεσα και να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ νέα διδακτήρια για 2 ο Γυμνάσιο και Λύκειο στην Αριδαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)