Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Απάντηση στην Αναπτυξιακή Πέλλαςαπό τον Ιωάννη Μπάρκα




Σε ανάρτηση σας την 29/09/2017, ώρα 09:39πμ με τίτλο «Απάντηση σε δημοσίευμα από την Απάντηση σε δημοσίευμα από την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ» και χωρίς να αναφέρει τον συντάκτη ή ποιος υπογράφει το κείμενο θα ήθελα να επισημάνω και να διευκρινίσω προς την ηλεκτρονική εφημερίδας σας τα εξής:




α)θεωρώ ατυχή την δήλωση της Αναπτυξιακής Πέλλας: «Κάθε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενο ή άλλο φορέα για ζητήματα παρελθόντων ετών (στην προαναφερόμενη περίπτωση έτους 2009) είναι σεβαστή, αδιαμφισβήτητη και εκτελεστέα από την ΑΝΠΕ» διότι μέχρι πρόσφατα η Αναπτυξιακής Πέλλας με δήλωση μέσω της προέδρου της εταιρείας κας Ζωγράφου - Τσαντάκη Μαρίας δεν γνώριζε αν η απόφαση είχε τελεσιδικήσει. Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς εκτελεστέα και σεβαστή να υπενθυμίσω ότι η τελεσίδικη δικαστική απόφαση εκδόθηκε αρχές Αυγούστου του 2017 και η Αναπτυξιακή Πέλλας μην έχοντας συμμορφωθεί με αυτήν με οδήγησε αναγκαστικά στην επίδοση κατασχετηρίου και δέσμευση των λογαριασμών της εταιρείας στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας



β)θεωρώ σημαντικό να σας αναφέρω ότι και εγώ προσελήφθη με την αντίστοιχη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ που ήταν  επιλέξιμη δαπάνη για την υλοποίηση ευρωπαϊκών συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων. Έχοντας υπογράψει σύμβαση και ολοκληρώνοντας τις συμβατικές μου υποχρεώσεις δυστυχώς η εταιρεία φάνηκε ασυνεπής οικονομικά προς εμένα.



γ)το ότι αναφέρεται σε παρελθόντα έτη 2009 η ανακοίνωση της ανυπόγραφης δήλωσης της εταιρείας θα πρέπει να γνωρίζετε ότι την σύνταξη της σύμβασης μου όπως και τις βεβαιώσεις φόρου που έλαβα από την εταιρεία πραγματοποίησε ο κος Κιοσέογλου Ιορδάνης λογιστής ΤΕ και υπεύθυνος λογιστηρίου κατά την περίοδο εργασίας μου εκεί. Ο προαναφερόμενος πλέον από το 2010 ως διευθυντής της εταιρείας είχε πλήρη γνώση της υπόθεσης και προτίμησε το δικαστικό δρόμο με αποτέλεσμα σήμερα η εταιρεία να είναι αναγκασμένη να πληρώσει βάση της τελεσίδικης δικαστικής απόφασης και του κατασχετηρίου 7.000,00  ευρώ περίπου παραπάνω για δικαστικά έξοδα τόκους υπερημερίας που καθημερινά αυξάνονται. Θεωρώ ότι το «παλιά υπόθεση»  θυμίζει το πολιτικό επιχείρημα «παραλάβαμε καμένη γη» και δεν ισχύει στην παρούσα αφού ο Διευθυντής της εταιρείας κος Κιοσέογλου Ιορδάνης είχε γνώση της υπόθεσης από την αρχή ως υπεύθυνος λογιστηρίου.



Κλείνοντας θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι ουδέποτε υποστήριξα ότι έχει σχέση η συγκεκριμένη ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ με την τελεσίδικη δικαστική μου απόφαση, απλώς θεωρώ ότι η πρόσληψη νέου προσωπικό μη έχοντας τακτοποιήσει παλαιότερες οφειλές με τελεσίδικη δικαστική απόφαση είναι αν μη τι άλλο κοροϊδία προς το πρόσωπο μου.

Με γνώμονα την αλήθεια και σεβασμό προς την εταιρεία για την εργασία που μου πρόσφερε αφήνω τους αναγνώστες σας να κρίνουν και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.



Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη φιλοξενία σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και όλα τα έγγραφα στη διάθεση σας

Με τιμή

Μπάρκας Ιωάννης

Γεωπόνος

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗ ΝΑ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΟΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ .ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΠΟΝΗΡΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΣΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ::::::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)