Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Αλλού κλείνουν σχολεία και αλλού κάνουν φιέστες



 
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ



Την ώρα που Θηριόπετρα και γύρω χωριά καίγονται προσπαθούν να βρουν λύση στο πρόβλημα του κλεισίματος του σχολείου , ο Δήμαρχος δίνει  σώου σε δημοτικα΄σχολεία  με επικοινωνιακά τρυκ , προκαλώντας ακόμα περισσότερο τις «πονεμένες» περιοχές  και προκαλώντας την κοινή λογική.


Την αγανάκτηση μαθητών και γονέων επιχείρησαν να διασκεδάσουν  Δήμαρχος και πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας του Δήμου, για την εγκατάλειψη του1ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας.
Έτσι έστησαν ολόκληρη φιέστα την οποία σκηνοθέτησαν και την παρουσίασαν με χολιγουντιανό  τρόπο, υποτιμώντας για μια ακόμα φορά την νοημοσύνη όλων .
Σύμφωνα με δελτίο τύπου που εκδόθηκε μετά την επίσκεψη( πιο μπροστά δεν έγινε καμιά ανακοίνωση για να μην γνωρίζουν τίποτα προφανώς τα τοπικά ΜΜΕ και να είναι παρόντα)
Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή κ. Χρήστο Γεωργίου, μετά από γράμμα που δέχτηκε από τους μαθητές της Β’ τάξης.
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους μαθητές και να τους εκφράσει τη χαρά του που βρίσκεται δίπλα τους. Παράλληλα, ζήτησε από τους μαθητές να τον ξεναγήσουν στους χώρους του σχολείου και να τον ενημερώσουν οι ίδιοι μαζί με τον Διευθυντή τους για τα προβλήματα που υπάρχουν.
Οι μαθητές ζήτησαν από τον Δήμαρχο να γίνει παρέμβαση στις βρύσες του αύλειου χώρου, οι οποίες χρειάζονται συντήρηση. Επίσης, ζήτησαν να τοποθετηθούν πλακάκια στο κιόσκι που υπάρχει στην αυλή και να βαφτούν οι μπασκέτες. Για τα παραπάνω αιτήματα, ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να γίνουν πράξη άμεσα με τα συνεργεία του Δήμου. Επιπλέον, οι χώροι του σχολείου έχουν ανάγκη από βάψιμο, ένα ζήτημα που θα δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί το νέο έτος, όπως δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος.
Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπή κ. Χρήστο Γεωργίου για λειτουργικά ζητήματα του σχολείου και έγινε σαφές ότι και αυτή τη χρονιά δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με το πετρέλαιο, καθώς ο εφοδιασμός είναι προγραμματισμένος για τις επόμενες μέρες όπως γνωρίζει και ο Διευθυντής με τον οποίο υπάρχει συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)