Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Άδειασαν τον Γούδη. Πολιορκητικοί κριοί Γεωργίου και Χατζηγιαννίδης





Εντύπωση προκάλεσε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας ο πλήρης παραγκωνισμός του Αντιδημάρχου Ανατολικής Αλμωπίας Γ. Γούδη(Αμερικάνος)
στο θέμα του κλεισίματος του σχολείου της Θηριόπετρας. Υπήρχε η εντύπωση ότι  δόθηκε ρητά η εντολή να μην πει τίποτα για το θέμα .
Την αποστολή διαστρέβλωσης της πραγματικότητας ανέλαβαν , άλλοι πιο ειδικοί .
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ και Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας  Χρήστος Γεωργίου με στόμφο έκανε λόγο για «λάσπη» , ενώ με απειλητικό ύφος προειδοποίησε κάποιοι να προσέχουν όταν μιλάνε.
Αυτό προκάλεσε την οργή του Δημήτρη Ασβεστόπουλου που είχε κάνει απλές και ρεαλιστικές παρατηρήσεις λίγο νωρίτερα για το θέμα. Ζήτησε από τον Πρόεδρο να διευκρινίσει ποιους εννοεί. Ο Γεωργίου διευκρίνισε ότι δεν εννοεί τον ίδιο , προκαλώντας ωμά τον πρόεδρο της Θηριόπετρας Γιάννη Ουργαντζόγλου και τον  δημοτικό σύμβουλο   Απόστολο Ουργαντζόγλου, που του επέστρεψαν  τους χαρακτηρισμούς στην πολλαπλή.
Ο Γ. Χατζηγιαννίδης κάποια στιγμή τους είπε για το σχολείο :

Και τι σας νοιάζει εσάς; Δικό σας είναι;» Κάτι για το οποίο όμως , μάλλον μετάνιωσε αργότερα. 

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΠΑΛΙΟΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΡΙΜΑΞΑΤΕ ΟΛΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΓΑΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)