Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Ευχαριστήριο Θηριόπετρας προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας




«ΛΑΒΡΟΣ»   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ


Τις θερμές ευχαριστίες των συγχωριανών του μετέφερε προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου για το κλείσιμο του δημοτικού σχολείου . Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στον ίδιο ειρωνικό τόνο και τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νίκο Τσαλικίδη.
Ο Γιάννης Ουργαντζόγλου , επέκρινε και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Ρώσση επειδή ταλαιπωρεί

Τους αγρότες που θέλουν να αποστάξουν λίγα καζάνια τσίπουρο. Ανταπαντώντας ο Γ. Ρώσης είπε ότι κάνει ότι μπορεί , λόγω του νόμου.
Τον νόμο , την φοροδιαφυγή και τους υπηρεσιακούς παράγοντες επικαλέστηκε συνδράμοντας προς τον Αντιδήμαρχό του ο Δήμαρχος.
Ο Γιάννης Ουργαντζόγλου κατηγόρησε ακόμα τον Δήμαρχο ότι διατηρεί στο γραφείο του ακόμα , προκλητικά πορτραίτο με σκοπιανή ηρωίδα. Ο Δήμαρχος απάντησε ότι πρόκειται για πορτραίτο που ανταλλάχθηκε  μέσω διακρατικού επιδοτούμενου από την Ευρωπαϊκη Ένωση Προγράμματος. Υπεραμύνθηκε δε των εθνικών του φρονημάτων και τους συνεχείς αγώνες για την Πατρίδα. Επιθετικός κατά του Γιάννη Ουργαντζόγλου εμφανίστηκε και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης, γι το θέμα του πορτραίτου . Τέλος ο Γ. Ουργαντζόγλου διεμήνυσε στο Αντιδήμαρχο Γιώργο Χατζηιωαννίδη , αστυνομικό στο επάγγελμα , ότι το κατέβασμα της ελληνικής σημαίας από δημοτικό σχολείο και η ανάρτηση μαύρης είναι πού μικρό αδίκημα μπροστά στο έγκλημα που συντελέστηκε  με το κλείσιμο του σχολείου.

2 σχόλια:

  1. Δε σας ειπε κανενας ότι σε κτιριο που δε λειτουργει δεν γινεται επαρση σημαιας;
    Σε εγκατελειμενα φυλακια του στρατου κυματιζουν σημαίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΒ+ΓΑΒ+ΞΑΝΑΓΑΒ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΚΑΝΑ ΚΟΚΑΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)