Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Βραβείο photoshop στον Δήμο Αλμωπίας

ΚΑΝΈΝΑ ΔΈΝΤΡΟ ΔΕΝ ΚΌΠΗΚΕ  , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΠΝΙΓΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

ΑΦΗΣΑΝ ΝΑΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΤΟΥΣ
ΑΝΑΚΗΡΥΞΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ξεπέρασε ακόμα και τον εαυτό της η εναπομείνασα δημοτική πλειοψηφία του Δημάρχου Αλμωπίας και ο ίδιος. Ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξαν , αντίθετα με αυτό που βλέπουν και πιστεύουν όλοι, ότι δεν έγινε καμία καταστροφή στο ΔΑΣΑΚΙ. Καθάρισαν την κοίτη του ποταμού, γλύτωσαν την πόλη από πλημμύρες και πνιγμούς , για να μην γίνει Μάνδρα Αττικής η Αριδαία.  Λίγο έλλειψε να ζητήσουν να τους ανακηρύξουν  πολιούχους -σωτήρες  της πόλης  Ο Δήμαρχος μάλιστα , που   ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν νόμιμα , ζήτησε να συγχαρούν τους εμπνευστές και εθελοντές . Τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας βοήθησε  με μηχανήματα διαψεύδοντάς τη έτσι  , για όσα υποστήριζε περί του αντιθέτου.
 Ο Δήμαρχος είχε έντοννο απολογητικό ύφος. Δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν  για την καταστροφή που έγινε . Δεν δικαιολόγησε για ποιο λόγο έκρυψε τα πάντα από το δημοτικό συμβούλιο. η τραγική ιστορία είναι ότι για ήσσονος σημασίας ζητήματα , όπως η κατασκευή φρεατών ομβρίων υδάτων , υπήρχαν ως θέματα στην ημερήσια διάταξη. Ο Δήμαρχος  προκάλεσε την αντιπολίτευση και όποιον διαφωνεί να πάνε όλοι μαζί για να διαπιστώσουν αν υπάρχει η παραμικρή  καταστροφή  ή αν κόπηκαν δέντρα. Σε λ΄'ιγο θα ισχυριστεί ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν την καταστροφή , είναι προϊον  photoshop

Στο μεταξύ στενός συνεργάτης του δημάρχου  φέρεται να δηλώνει δημόσια  ότι τα πάντα έγιναν με άδειες και ότι είναι ζήτημα χρόνου η εισαγγελία να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.


Περισσότερα σε επόμενες αναρτήσεις.

4 σχόλια:

  1. Ναι βρε μαλάκα!!! Έτσι ακριβώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πάνε ρε μαλακισμενο στο μπινος νιουζ

      Διαγραφή
    2. ο 3:12 τι εννοεί ότι έτσι ακριβώς κόπηκαν τα δένδρα; οσο για το μακαλα σιγουρα τον χαρακτηριζει, αφού το εχει στο φραφολόγιο του.

      Διαγραφή
  2. Ναι το είπε και ο μπουλις . Έξω από τις μασελες του. Πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι στην δημοτική αρχή σε ότι έχει απομείνει βέβαια. Όλοι ναι στον Ερντογάν γιατί θα μας πάρει και θα μας σηκώσει όλους όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)