Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Πίεση από παντού στον Δ. Μπίνο






Θέλουν   Σάνια   Διευθύνοντα Σύμβουλο στα Λουτρά Πόζαρ

Έντονες πίέσεις από παντού δέχεται ο πρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ και δήμαρχος Αλμωπίας για την θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην επιχείρηση των λουτρών πόζαρ. Μετά την  ξαφνική  παραίτηση του Χρήστου Δήμτση , η θέση έχει μείνει κενή. Ο χρόνος πιέζει διότι καθημερινά υπάρχει πληθώρα θεμάτων που πρέπει να διεκπεραιώνονται.
Ο Δήμαρχος αφήνει να εννοηθεί ότι για την θέση προορίζεται ο Γιάννης Μπίνας. Όμως οι πιέσεις που δέχεται από την Νέα Δημοκρατία είναι μεγάλες για να τοποθετήσει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλους  την Χρυσάνθη (Σάνια)  Πέγιου  μέλος της ΔΗΜΤΟ  Αλμωπίας της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη Τουρισμού (τομέας πολιτισμού) της ΝΟΔΕ Πέλλας .
Μάλιστα σύντομα αναμένεται να αρχίσει να έμμεσα να διαρρέει την υποψηφιότητά της , με τον ισχυρισμό ότι είναι πτυχιούχος στη Διοίκηση επιχειρήσεων  και συνεπώς η πιο κατάλληλη για  το συγκεκριμένο πόστο.   Μειονέκτημα βέβαια τα ερωτηματικά που θα τεθούν γιατί δεν το έκανε εξ αρχής. Η συμμετοχή του Δ. Μπίνου και οι συνεχείς φωτογραφήσεις σε κομματικές εκδηλώσεις της Ν. Δημοκρατίας  έχουν ως μοναδικό στόχο να πάρει πιθανό χρίσμα από τη Ν.Δ. στις δημοτικές εκλογές , αφού έχει χάσει κάθε έρεισμα στη κοινωνία , αλλά και στη βάση και τα στελέχη   του κόμματος. Το μόνο που του απομένει είναι να τους κάνει κάποια χατήρια.
Το ζητούμενο βέβαια είναι ότι δεν διαθέτει την απαιτούμενη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο για την αποδοχή της θέσης . Αναμένονται σύντομα πολλά παρατράγουδα. Εκτός και αν δεν αποδεχθεί την παραίτηση του Χρήστου Δήμτση 
.
 ΊΔΩΜΕΝ 



Παρών σε κομματικές εκδηλώσεις της Νέας Δημοκρατίας ο Δ. Μπίνος, αν και ανάβει πολλά  κομματικά  λαμπάκια....

 

8 σχόλια:

  1. Ενός κακού μύρια έπονται... Η ταφόπλακα των λουτρών θα είναι κάποια που δεν γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του χώρου και του τόπου! Και γιατί πιέζει η ΝΔ δεν κατάλαβα; Ανεξάρτητος δεν κατέβηκε ο Ίτρε-Μίτρε; Ή μήπως βρήκε ο γύφτος τη γενιά του κι αναγάλλιασε η καρδιά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά και το παιδί μου στη ΝΔ είναι Τη ψηφίζει αλλά ποτέ δε το πίεσε να του δώσει κάποια θέση στο Δήμο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε τσούπωσον τα τρυπία και χάσον ατούς τηδέν κι μπορούν να εφτάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο μπιος δεν εχει αναγκη κανεναν παλι διμαρχος θα ειναι με η χωρις την νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με την Σάνια στα λουτρά σίγουρα θα επανεκλεγεί (ο δήμαρχος δεν ξέρω αλλά η Σάνια σίγουρα θα εκλεγεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το hot θηλυκό και ο κακόψυχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To μόνο άτομο π αξίζει έκει μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)