Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Χρήστος Χουρσόγλου: Να πληρωθούν οι εργαζόμενοι των Λουτρών Πόζαρ.

















Να βρεθεί τρόπος να πληρωθούν οι εδώ και μισό χρόνο , απλήρωτοι εργαζόμενοι στη καθαριότητα των ΛΟΥΤΡΏΝ Πόζαρ.
Αυτό υποστήριξε μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ Αλμωπία ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου. Το ζητούμενο αυτή την στιγμή δεν είναι η αναζήτηση  και ο καταλογισμός ευθυνών , αλλά η επίλυση του προβλήματος . Κάλεσε τον δήμαρχο να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και όλοι μαζί να προσπαθήσουν να συμβάλλουν στην επίλυση του προβλήματος . Οι εργαζόμενοι δεν φταίνε σε τίποτα  . Προσέφεραν τις υπηρεσίες που τους ζητήθηκαν . Το πρόβλημα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο  και εν  όψει των εορτών. Κατά την άποψη του  όλα πρέπει να γίνουν σύντομα, καθώς ο χρόνος πιέζει.
Ο Χ. Χουρσόγλου , τόνισε ακόμα ότι πρέπει άμεσα να γίνει ο ορισμός του διευθύνοντος συμβούλου στην Επιχείρηση των  Λουτρών  μετά την παραίτηση του Χρήστου Δήμτση.
Επίσης πρέπει να γίνει και η αναπλήρωση του Ανδρέα Κόγιου  που παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ.
Εκτίμησε δε ότι ο Δήμαρχος εξακολουθεί να κάνει το λάθος να παραμένει πρόεδρος στα Λουτρά , καθώς οι απαιτήσεις της επιχείρησης είναι τεράστιες και δεν έχει τον χρόνο να αναταποκριθεί. 



Να θυμίσουμε ότι τη περασμένη  Τετάρτη  ο δημοτικός σύμβουλος   Δημήτρης Ασβετόπουλος έθεσε το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο , αλλά ο δήμαρχος  δεν  έκανε καμία κουβέντα.

4 σχόλια:

  1. Να ενδιαφεροσουν έτσι και για τους εργαζόμενους επί αντιδημαρχιας σου τότε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΓΙΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΜΕΝΩ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΣΟΥ, ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ, ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΚΑΡΝΤΑΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ,,,ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΡΑΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΣΕΤΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΦΟΥΣΤΑΝΗ ΣΤΗΝ ΦΙΛΩΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΕ 6000 ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΝΑ ΜΕ ΧΑΘΗΤΕ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδω και χρονια παντα τα ιδια προβληματα γιατι απλα ο καθε δημαρχος θελει να ειναι παρων και ενω στην ουσια ειναι απων και μια τετοια επιχηρησει δεν μπορει να λειτουργηση ετσι. τι θα πει 6 μηνες δεν πληρωθυκαν οι καθαριστρειες αυτα επρεπει να ειχαν τελειωση εδω και χρονια αναστασιαδης ανεστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)